Minsta hundvalpen jag har sett …

Idag kom bästa Anna med sin nya lilla valp, en blandras mellan Pomeranian (75%) och Chihuahua (25%) och visst ser hon ut som en mini Knut?

Alltsååååå hur sööööt får en hundvalp vara?

IMG_0911

IMG_0914

IMG_0932

Om jag nu har känt mig lite allmänt nere  sedan 2 dagar tillbaka (kan vara en blandning mellan tabletterna jag måste ta och en massa olika tankar som gnager i mitt huvudet) så gjorde detta besök mig glad för stunden <3

Kolla storleken jämfört mot Annas skor, en mini mini valp för Anna är inte en jätte, lovar =)

IMG_0922

Man kan inte bara annat än att vilja ha en egen liten Greta <3

IMG_0935

Höstmarknad här i vår småstad så centrum är fylld med Knallar som säljer allt från brända mandlar till servetter om du vill ta en utflykt till stan. De har tur med vädret då solen skiner, högst ovanligt att den gör  annars under dessa tillfällen.

Nu i butiken 4 timmar till för att sedan åka och hälsa på mor …

Kram <3

 

2 thoughts on “Minsta hundvalpen jag har sett …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *