High heels therapy …

Lördag och jag har varit en stund hos mor och vet ni något helt fantastiskt? Min syster kommer hit en hel v e c k a!!!

Landar gör hon först den 10/10 för just nu jobbar hon i Milano där hon just nu säljer in ett exklusivt märke på swimwear.

Skulle självklart vilja ta in det hit till Norden men vi använder inte bikini så ofta och kanske inte riktigt varierar oss på samma sätt som när man bor i varmare länder så hoppar över det helt enkelt.

Oavsett skall det bli riktigt mysigt och idag skickade hon denna bild då hon köpte sig sin favoritblomma.

IMG_0937

Idag har Carolina och Hanna varit i butiken precis innan stängning för att hämta några av de underbara västar & jackor som kom i torsdags eftermiddag samt lite annat för att sedan åka iväg och fota allt. Har suttit ikväll och laddat upp mycket av det som har fotats i webshopen under nyheter <3

Mötte upp Carolina utanför mitt och nu är allt här i lägenheten (skall ner med alla kassar till butiken imorgon) så att jag själv kan nu prova allt samtidigt som jag spelar en. gammal Modern Talking goding HÄR.

Nicole är ute en stund med sin kompis Kimmie medan jag dansar runt i högklackade skor, fluffiga västar och snygga underkläder.

”High heels therapy” kallas det, något som jag kommer att införa om jag skulle få för mig att bli psykolog =)

IMG_0951

Ikväll är jag drottningen i mitt eget hem med två fyrbenta djur som nog tror att jag har blivit helt galen =)

Nu kör vi en favorit: Words låten som en riktig nostalgi för ikväll är jag både nostalgisk och glamour drottning i mitt eget hem =)

2 thoughts on “High heels therapy …

  1. Hej

    Vilka låtar,…som är så skoj att lyssna på igen, vilken flashback…jag åker tillbaka i tiden… för ett tag sedan så zappade jag på Tv och då gick ett program Allsang på Grensen från Norge och då var Modern Talking med men bara med Thomas Anders gissa om höjde ljudet

    Snygga skor hoppas du ej ramlade när du dansade runt i dom, ja dina fyrbenta gillade nog vad matte gjorde
    Ha en fin söndag och ser med spänning fram vem som vann tävlingen
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *