Att ha något så ”tokigt” som katt- kalas …

De av er som har följt mig länge vet att jag har haft flera födelsedagskalas för Knut då min hund har hunnit bli 10 1/2 år men katt-kalas vet jag inte riktigt om jag har haft någon gång (trots att jag hade katt som liten i Italien).

Idag fyller nämligen vår söta Molly, en Birma katt,  1 år och självklart tog jag tillfället i akt för att bjuda några vänner på födelsedagsfika.

Hade tidigare sett vilka underbara bakverk de gör på Byttorpsfinbageri så ringde och frågade om de kunde fixa en tårta och lite annat med temat: en katt. Uppskattade att Annicka som gjorde tårtan även bad mig skicka en bild på Molly då hon ville att katten på tårtan skulle efterlikna henne i färgerna vilket den minsann gjorde <3

Annicka kom idag med de mumsiga och vackra bakverken.

IMG_0301

Voilá här är Mollys 1 års tårta!!!

Bara ä l s k a r den!

IMG_0291

IMG_0290

Log lite extra för att jag tycker att Molly skelar lite med ögonen vilket även hon gör på tårtan =)

IMG_0285

Förutom tårtan hade Annicka även fixat macarons med katt tassar på och söta cake pops som självklart såg ut som katter. Har man katt tema så har man =)

IMG_0296

IMG_0297

IMG_0271

IMG_0272

Min mamma, Nicole, Louise och Nelson, Foroogh och Elissa, Linda och Tindra och så Knut och jag =)

Min dotter tyckte att det var väldigt pinsamt att bjuda på katt fest men så vet jag att hon älskar när vi har gäster så hon fick helt enkelt ”köpa konceptet” =)

Molly fick en massa underbara presenter då gästerna var nog lika tokiga som mig och jag fick vackra blommor att pryda hemmet med.

Barnen fick var sin godispåse =)

IMG_0277

Söta Elissa föll nog för tanken om en katt =)

IMG_0269

Skulle fota Nelson men han var tydlig med att han inte vill vara med på kort så därför blev det Nicole med en Molly vars uttryck är lika tydlig som Nelsons ”vill inte” =)

IMG_0265

Tusen tack till ni som kom och till Byttorps finbageri för de helt underbara bakverken och för fantastisk service.

IMG_0275

Så här låg Molly en stund efter att våra gäster hade gått, det tog lite på hennes krafter att ha kalas =)

IMG_0263

GRATTIS MOLLY 1 ÅR!

 

 

6 thoughts on “Att ha något så ”tokigt” som katt- kalas …

 1. underbart tokigt ;) kakan ser ju underbar ut, syns jag inte bor i närheten då hade jag kommit förbi i butiken så fick du bjuda på en bit ;)

 2. Tak för ett gott skratt. Mollys min är obetalbar på bilden där Nicole håller henne. Hon ser ju helt galen ut. :-)

 3. Vilket fint kalas med jättefina bakverk, duktig konditor som gjort dem. Här hemma har jag en nyopererad katt ( Sixten) , korsband och menisk på vänster bak. Lite jobbigt att få honom att vara lugn i ett par veckor nu, får nog ta ett kalas här också när han blir ok igen.

  1. Tycker definitivt att Sixten är värd ett kalas när han (och du) har tagit sig igenom dessa jobbiga veckor som ni har framför er.
   Bara kul att ge ett tema på en hembjudning =)
   Hoppas allt går bra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *