Att inte kunna sova …

Jag har kommit in i en period där jag vaknar mitt i natten, ligger vaken i ett par timmar eller så vaknar jag vid 4-4.30 och kan inte somna om. Detta har nu pågått i ett par veckor och är därför hur trött som helst. Hoppas att den här sömnlösa perioden avtar snart eller så är det en ålderstecken som infinner sig redan nu och som bara är något jag skall vänja mig vid?

Minns nämligen att mormor vaknade så här tidigt, kokade kaffe och hämtade tidningen. Typ samma gör jag även om jag läser nyheterna vid 5 dock från mobilen för den där dagstidningen som kommer hem i brevlådan har jag inte. Aftonbladet.se och så ligger jag och myser med en vaken Molly som gärna passar på att få den där mysiga uppmärksamheten på både kväll och morgon.

På kvällen kommer hon med sin leksak, den där ”musen” som ni ser framför henne för då skall man minsann slänga den så att hon får hämta den, hoppa upp i soffan/sängen så att hon får hämta den igen. Jag har helt enkelt en katt som apporterar medan Knut tycker bara att jag är världens konstigaste om jag slänger något som jag tycker att han borde tycka vara roligt att hämta. Han rör sig inte en meter och bara tittar på mig med sina små runda ögon.

Processed with VSCO with c2 preset

IMG_8700

Världens sötaste med ögon som skenar ibland <3

IMG_8691

Den 24/9 blir hon ett år och minns att jag tingade henne kl. 3 på natten då hennes uppfödare jobbade nattskiftet och svarade direkt på mitt mail när jag låg sömnlös och tittade på den där söta bilden som fanns på nätet på henne.

När Nicole vaknade på morgonen sa jag att vi hade köpt katt vilket hon nog inte riktigt trodde på förrän hon fanns hemma 3 dagar innan Jul <3

Behöver jag säga att Knut och hon är mina fyrbenta barn? =)

När vi var och handlade inför Nicole kalas (läs hennes billiga önskelista HÄR =) på söndag så köpte jag även papperstallrikar med katter på för varför inte ha kattkalas? Nicole sprang ut från Lagerhaus med sin kompis när jag berättade för expediten att jag skulle just ha kalas för min snart ettåriga katt.

Pinsamma mamman öppnade helt enkelt sin mun igen och kan bara gissa hennes kommentar inför vad jag och Tania skall göra efter att jag har stängt butiken idag …

Om det dock ikväll för jag tycker att det skall bli hur mysigt som helst även om jag tror att det är en något oväntad ”aktivitet”.

Nu skall Castellari upp, ta en morgondusch, ge djuren mat, hundpromenad och jobb <3

(Världens skönaste och fluffigaste tofflor kommer från MOU)

C827B299-CB0A-4B3F-9F32-A49E45319836

Önskar dig en mysig start på helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *