Att få börja prata med henne igen om ca 5 år =)

Idag har det regnat här i vår småstad och det tillsammans med att det blir alltmer mörkare på eftermiddagen gör att hösten är ett faktum trots att vi bara är i början på september månad.

Lite tidigt, lite märkligt och lite mysigt …

Denna klassiska marinblå pullover från Gestuz finns 1/S kvar för nu 799:- och så självklart har jag börjat använda min favoritsko för hösten/vintern: Mou boots.

Älskar att gå barfota i de … skönaste känslan.

21462286_1352396068191342_5288720571494626795_n

Jag har hamnat i en dokumentärbubbla vilket inträ lite då och då och det är alltid spännande sådana som har kriminologi som tema som jag väljer att titta på.

Det finns nämligen så otroligt många intressanta dokumentärer att jag lätt skulle spendera en helg framför datorn vilket jag nog skall göra någon regnig helg i november.

Imorgon efter stängning skall Nicole och jag åka och köpa lite saker till hennes födelsedagskalas men just nu är hon i sitt sovrum där hon stänger in sig så fort hon kommer hem.

Som en vän till mig sa ”du får se henne om 5 år för så lång är den perioden som präglas av att de vill vara själva eller med vänner”.

När jag blir 50 får jag helt enkelt kanske börja prata med henne igen, kul att ha något att se fram emot för just nu tycker hon att jag både är högljudd och visar mig lite för ofta =)

Har du en tonåring hemma?

6 thoughts on “Att få börja prata med henne igen om ca 5 år =)

 1. Mina killar har nu kommit ur tonåren och vi har återigen börjat göra saker tillsammans:) Tog 7(!) år, men oj vad jag njuter nu:) Så det är bara att vänta och vara lyhörd, så är hon ”tillbaka” om några år.

 2. Bästa Michela, o yes I have a teeeen…:-)))).
  Och jag är absolut världens mest pinsamma mamma…pratar för högt, frågar larviga saker, hejar på hennes killkompisar…..Ujuju… jag bara skrattar. Hon kommer tillbaka precis som du skriver om 5-år…..jag håller tillgodo med hunden..:-). PS. Massor med skitsnygga kläder du tagit in…härligt.

 3. Om 5 år?! – Hos mig tog det 10 år.
  Nu är hon 25 och vuxen på sitt egna vis.
  Men alldeles härlig med sina upptåg och funderingar. Modeintresserad som din dotter, fast jag är sällan överens när hon vill ha sympatier för sina klädinköp.
  Det blir en härlig tid framöver
  Ta hand om din hälsa bara.
  Kram/K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *