Nicole blev överraskad …

 Personligen tycker jag att konsten att kunna överraska eller att själv bli överraskad blir svårare och svårare med åren.

När det gäller min egna dotter kan det bero på att jag har skämt bort henne med det där ”lite för mycket” att det till slut har blivit svårt att leva upp till de förväntningar som en födelsedagspresent eller en Julklapp innebär.

Den 11/9 fyller min ”lilla” 15 år medan jag själv blir 45 i november (kan nog inte riktigt förstå det =).

Igår lyckades vi med konsten att få henne att hoppa av lycka genom att jag själv fick en helt splittrans ny MacBook så att hon kunde få ärva min. Har köpt en exakt likadan som den tidigare som har varit min trogne i några år då jag gillar storleken och funktionerna på den och hon blev ärligt överlycklig över den första presenten hon nu har fått.

Riktigt roligt att se henne ö v e r r a s k a d …

IMG_0081

Då jag är lite nycken av mig skulle du kunna tänka dig berätta vilken som har varit den mer minnesvärda presenten du har gett bort eller fått?

Vore roligt att höra vad som har gjort dig eller någon annan extra glad för i vårt samhälle där många har redan det mesta så blir detta nog svårare och svårare …

Igår lyckades en använd dator skapa den härliga reaktionen som man alltid hoppas på och det var riktigt roligt att se <3

 

2 thoughts on “Nicole blev överraskad …

    1. Hahaha! Ja, det kanske jag blir =) Herregud, gör jag??? Tur att ni vet bättre än mig, måste ha använt mig av en sk. försvarsmekanism … Ja, tur att åldern är bara en siffra =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *