Dagens sista kund …

Strax innan stängning kom en tjej i 25-30 års åldern in som gjorde mig väldigt glad.

Hon har nämligen varit inne ett par gånger och tittat med tindrade ögon på DENNA söta ryggsäck från Juicy Couture och sagt att hennes mormor skulle älska den för hon har önskat sig en liten helst leopardmönstrad ryggsäck.

Idag kom hon in för att köpa den till just sin mormor som ikväll skall komma på middag till henne.

Hon berättade att hon själv handlar på second hand men hon ville bara göra mormor glad med denna helt underbara söta present och även om jag självklart är glad över att sälja så är det ändå inte det som gladde mig.

Jag vill tro och tror att om vi uppskattar det där ytliga och onödiga redan nu så är den ännu viktigare när vi blir äldre för just när folk kanske tänker ”onödigt i hennes ålder” så är den just ”nödvändig i hennes ålder”.

Så tänker jag och så tänkte nog denna tjej som förhoppningsvis gör mormor extra glad med den där ljuvliga leopardmönstrade lilla ryggsäck med gulddetaljer <3

Totalt onödigt, totalt ytligt och ändå så ljuvligt …

Nu är jag hemma, Molly och Knut har fått mat och jag tänkte titta på någon dokumentär från sängen för har känt mig lite febrig utan att vara det. En skön kväll för att kanske inte ta risken att bli sjuk.

IMG_6921

Då jag har fått frågor gällande vilken heltäckningsmatta som ligger nu i Nicoles rum och vad nyanserna på färgen på väggarna heter kommer ett inlägg med de svaren för måste först ta reda på detta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *