Slingor & träning …

Idag har jag haft en alldeles underbar skön ego dag, med färgning av hårbotten och träning.

Kl. 9 gick jag till Anna som fixade mitt hårbotten och olik försvann de där gråa håren som jag gärna hoppar över. Snyggt på vissa men inte på mig …

IMG_7671

Nöjd gick jag hem och bytte om till träningskläder för att gå till Arena Fitness för kan inte säga att jag är igång med träningen bara för att jag var där 3 gånger innan Ibiza eller hur? =)

Dags att ta tag i det och visa att man har som mål att träna de där 3 ggr i veckan som inte är omöjliga att få ihop i ens schema.

När jag dock skulle leta fram mina gympaskor så hittade jag de inte så började misstänka att min söta dotter hade lagt beslag på de vilket hon bekräftade via sms. Lätt att då hoppa över detta utan riktiga skor och en dålig ursäkt men så tog jag på mig mina Superga för kunde gå dit utan att ha löpning som mål för träning.

20 minuter på löpbandet med lutning 7,5, bra för flåset och för att hjälpa de bakre delarna att åka upp lite, lite rodd (här ser ni tempot efter 5 minuter)

IMG_7683

Efter rodden körde jag 5 olika maskiner 3×20 med undantag för den ena för axlarna som jag inte klarade mer än 3×13 (väldigt svaga axlar)

IMG_7689

45 minuter som dock blev 1 1/2 då jag sedan satt lika lång tid med Vivvi och Tomas över en kopp kaffe. Fick även bokat en PT timma med Christoffer så att han kan sätta ihop ett schema och ge mig tips på olika övningar att göra på gymet men även sådana som man kan utföra i sitt eget hem och på semestern.

IMG_7699

Att träna en timma med honom som kan maskinerna på Arena Fitness bättre än någon annan, träna ibland med min väninna Tania och löpa ibland utomhus med Nettan… Lyckas jag inte hitta tillbaka till träningen med hjälp av dessa tre fantastiska människor så är jag verkligen ett helt hopplöst fall vilket jag inte vill vara då jag har flera anledningar nu att ta tag i detta.

Gå ner de 6 kg. jag har lagt på mig sedan november, få fastare kropp men ännu viktigare ta hjälp av en bra kost och träning för att försöka få ner mitt blodtryck så att jag en dag kan hoppa över de där tabletterna som jag inte gillar att behöva ta …

Har nu kickat igång veckan på det alldeles perfekta sättet och nu skall jag åka och handla och ta en promenad med Knut.

Vem som har vunnit tävlingen där ett par MOU boots står på spel kommer i ett inlägg imorgon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *