Sista kvällen på Ibiza …

Och så har en hel vecka gått …

Vi känner oss utvilade, vi har fått sol och en fantastisk behaglig värme som har gjort att vi har orkat ligga och sola, vi har badat, gjort någon liten utflykt men framförallt har vi s l a p p a t något som värdesättes högt hos min dotter.

Log åter när jag läste i hennes blog vad hon hade skrivit om en viss önskan att jag skulle vara lite glömsk ikväll.

Så såg hon ut när vi gick =)

IMG_6639

IMG_6641

Trots att hon bestämde idag så ”tvingade” jag henne att följa med mig till en av de närliggande uteserveringar för att jag ville njuta av ett glas vin (min första på denna semester) med havet framför mig denna sista kväll.

IMG_6715

Har fått frågor om denna denim kjol från One Teaspoon  En enda storlek 25 finns kvar hos www.lavendettaclothing.se och tittar in i butiken på onsdag har jag då hunnit ta emot den leveransen som jag tror innehåller bland annat denna kjol i svart (eller en liknande). Till webshopen kommer den efter ytterligare någon dag.

IMG_6709

Toppen från Gestuz som jag har på mig till kjolen finner du i svart precis HÄR för endast 599:- .

Min underbara söta tonåring med stark vilja =)

Processed with VSCO with c3 preset

Jag fick mitt glas vin, hon sin Cola och så satt vi där en kortare stund då hennes blick löd ”kan vi inte skynda oss tillbaka till rummet?”

IMG_6565

IMG_6556

Mina espadrilles är från Juicy Couture, de också på REA men endast 1/35 och 1/36 kvar och på bilden nedan ser ni toppen lite bättre som jag hänvisar till några rader längre upp …

IMG_6695

Nu har vi packat färdigt (det sista skall in imorgon bitti), jag fortsätter lyssna lite på live nyheterna från Barcelona och sedan blir det att somna för att vara pigga imorgon när hemresan väntar.

Vi skall direkt hämta Knut, bli bjudna på lite mat av mamma som passar honom och sedan skall vi hem för att pussa Molly och se omstylingen på Nicoles rum där Ulrica och Hans har i veckan målat, fixat och stylat medan den kunniga personalen från George Andersons Golv har varit hemma och lagt där en fantastisk heltäckningsmatta.

Fick nämligen detta SMS av Ulrica som tyder på att den är så mjuk och skön som jag hoppades på.

IMG_6727

Har inte sett en enda bild från veckans jobb så tycker att det skall bli minst lika spännande som Nicole att komma hem och se hur hennes rum har blivit <3

Nu önskar jag dig godnatt med en sista bild från ikväll <3

PFLI4693

One thought on “Sista kvällen på Ibiza …

  1. Hej

    Visst är de skönt att även kunna slappa på semestern och är bra att göra för att åter hämta sig. Sista bilden på dej, vad vacker den är… både du och allt runt om.
    Vad spännande, att varken du eller Nicole sett några bilder hur hennes rum har blivit
    Trevlig resa hem, nu är ni på flygplatsen antar jag
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *