#prayforbarcelona …

Sista kvällen här på Ibiza och lyssnar just nu på nyheterna efter ytterligare en tragisk terrordåd som har drabbat Europa med dödlig utgång för just nu 13 personer medan 100 är skadade.

Orättvis kanske att känslorna och chocken blir tydligare när Europa drabbas men mänskligt då sådana känslor styrs av närhetsprincipen och ju närmare ju starkare blir chocken då det hade kunnat drabba oss eller nära och kära.

Jag var i Barcelona för första gången i maj i år  på en mysig tjejresa. Självklart gick vi på La Rambla där vi tog en PW och det som slog mig då var att tungt beväpnade poliser fanns lite överallt i staden. Någonstans så verkade man ana att risken fanns att staden skulle bli föremål för terrorismen.

Bloggar om kvällen imorgon för just nu kan jag inte annat än att låta bli att sitta här på hotellrummet och lyssna på nyheterna samtidigt som vi packar för imorgon kommer transfer och hämtar oss strax före 9 för att köra oss till flygplatsen.

Då jag var den enda som aldrig hade varit i Barcelona så startade vi morgonen med en PW som gick bland annat genom La Rambla där just denna dåd ägde rum.

IMG_0318

En stor kram till oss alla <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *