Till Formentera …

Lite av ytterligare ett slags måste när man är på Ibiza är att ta båten eller katamaranen över till den  lilla ön Formentera, känd för sitt strand, klara vatten och för att vara en av de öar som kändisar kommer till med sina lyxiga båtar.

Vid 9 ställde vi oss redo i väntan på vår transfer till hamnen.

IMG_6065

I strax över en timma åkte vi sedan på katamaranen som tog oss till isoletta di Ismplamador där vi sedan stannade i närmare två timmar för att bada i det vackra vattnet samt sola.

IMG_6378

IMG_6285

IMG_6171

Nicole skulle passa på att ta några kort där hon står på armarna men hon var inte så nöjd med de jag tog, hon påstår att jag inte vet hur korten skall tas medan jag påstår att hon kanske inte hade benen så raka som hon önskade =)

Ca 30 kort på ben har jag i min kamera och ingen blev bra tycker hon. Kanske inte ett sådant kort som kommer att platsa på Pinterest men who cares? Dessa kort är högst personliga och har nog krävt lite energi av henne och lite extra tålamod av oss båda tror jag =)

IMG_6301

IMG_6297

IMG_6302

IMG_6298

Älskar de där benen som sticker ut ur vattnet <3

IMG_6263

IMG_6377

Min tygväska/strandväska är från Karl Lagerfeld och innehöll idag en massa som skulle med på dagens utflykt.

IMG_6253

Självklart badade jag också …

LCSK6869

Riktigt skönt var det …

Efter ett par timmar var det dags att gå tillbaka till båten för en enkel lunch på den och för att sedan ta ett stop i närheten av ytterligare en sida av Formentera för att där kunna ta ett svalkande sista bad innan vi återvände till vårt hotel.

Just där hade vi en fantastisk lyxig yatch bara några meter från oss och har nu googlat fram att den tillhör Dolce Gabbana. Älskade verkligen designen på båten och lätt att förstå att den hade ägare med öga för estetik.

IMG_6224

IMG_6226

QWPJ1872

Hemresan var varm då vi satt under solen och vi kände hur solen tog på båten mitt i havet.

Skönt var det dock att komma till hotellet, duscha av sig och framförallt svalka av sig lite från en heldag i solen <3

6 thoughts on “Till Formentera …

 1. 2 Kvinnor på vift i solen…

  Haha skrattade inombords när jag såg alla benbilder och kan tänka mig hur det gick till … och så en gång till o kolla o så vidare … ni ser ut att ha en så härlig tid tillsammans, men säkert med en del kontroverser … själv längtar jag nu till sol o bad jag också efter denna långa jobb sommaren … kul att följa dig här … ha en fortsatt härlig vecka

  Kram G

  1. Ja, så det är när man verkligen har en visuell bild över hur man vill ha det =) Varit där många gånger själv för så lätt att glömma av att många kort är inte bara så spontana som de verkar =)
   Att åka med en tonåring innebär vissa kontroverser men så minns jag nog hur tråkigt jag själv upplevde vissa saker så hon har min förståelse …
   Tack snälla och kram till dig med …

 2. Hej

  Vad härligt ni har de och riktigt fint. Så mysigt att åka iväg på katamaranen till ett annat ställe, vattnet är så Nice.
  Tack för du visar ben bilderna haha helt underbara

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *