Kärlek mellan …

Igår njöt jag av en sådan där mysig kväll som var lite extra mysig för att jag kanske var på lite bus humör, något man kan vara ibland oavsett ålder <3

Vi grillade högrevburgare och även Knut fick självklart en egen mini sådan på grillen som han mumsade i sig snabbt för att sedan visa de där vädjande ögon om att han ville ha mer ..

På förmiddagen tog jag bilen hem till småstaden och det blev en spontan sen frukost/tidig lunch med min väninna Tania som precis hade varit hos frisören för att sätta upp håret inför det bröllop hon skall gå på ikväll.

IMG_1820

Alltid mysigt med bröllop så hoppas att paret som skall gifta sig kan njuta av deras gemensamma dag utan att nervositeten gör sig påmind allt för mycket…

Efter att ha solat en omgång då jag vill nu lägga lite grunden inför Ibiza om 2 veckor så skall jag nu njuta av en skön eftermiddag då det regnar rätt så mycket här i småstaden denna lördag.

Den alldeles perfekta dagen för mys med dessa två gudingar <3 <3

IMG_1829

IMG_1833

IMG_1835

Älskar dessa två <3

IMG_1836

Kunde inte riktigt sluta fota de så några till =)

IMG_1864

IMG_1862

IMG_1865

IMG_1845

Och medan vi myser inomhus denna regniga dag så är Nicole i Stockholm med sin pappa och familj. Har du tips på vad hon ej får missa som den tonåring hon är så får du gärna tipsa henne i hennes kmmentarsfält HÄR.

Önskar dig en fortsatt trevlig helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *