När man tror att turen är med oss … hela dagen …

Igår efter att ha stängt butiken åkte Mikkan, hennes dotter Alexandra och jag till Liseberg då Alexandra hade aldrig varit i denna underbara nöjespark.

Först kom de dock ner till butiken så att Mikkan fick prova några nya favoritkläder som denna ursnygga sweater från Karl Lagerfeld med den där detaljen på baksidan (se bilder i webshopen) som gör att du även kan använda den som en mer elegant överdel.

IMG_3018

Framme i Göteborgt började vår tur med att en man som såg oss leta parkering kom fram till oss för att berätta att han och frun skulle precis åka om vi ville köra till den snart lediga platsen och förutom att de höll den till oss så fick vi även deras parkeringsbiljett.

Väl inne i parken kom en annan man fram som skulle precis lämna Liseberg med familjen och gav oss det som var kvar i sitt åkhäfte. Självklart tror man att turen är med oss under hela dagen =)

Vissa åker en massa attraktioner väl inne på Liseberg, vissa andra spelar bort stora summor på de där hjulen där alla andra vinner men aldrig jag, vissa andra (vi) tog en glass och strosade runt.  Årets första mjukglass för min del och jag njöt av den …

DSCN0009

DSCN0012

Vi blev inte långvariga så efter ett par timmar åkte vi hem med ett stop på restaurang Oliven där vi hade beställt lite gott souvlaki att dela på.

Himmelsrik gott …

IMG_1584

Medan Alexandra tittade på en film satte Mikkan och jag oss på balkongen och njöt av den goda rosén hon hade med sig.

IMG_1588

Vid 1.30 stängde Mikkan och Alexandra in sig i mitt sovrum och jag lånade Nicoles. Klockan är nu 7, de sover medan jag skall ta en liten runda med Knut <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *