Karl & resa nr 2 bokad …

Vaknade som vanligt tidigt denna söndag morgon så tog med mig Knut på den där dagliga morgonpromenaden i Stadsparken och så passade jag på att köpa lite frukost till Mikkan och Alexandra som dock låg och sov till 10.30, mysigt att de kopplar av a casa Castellari.

Vi hade en riktig skön förmiddag för att sedan jobba på lite medan Alexandra underhöll sig med en mysig barnfilm. Mikkan var med mig i Köpenhamn när jag köpte in säsongens nyheter från Karl Lagerfeld så hon passade på att prova några olika tröjor och föll för två favoriter.

IMG_1610

Tredje säsongen jag säljer detta coola märke för jag försöker alltid välja märken som inga andra butiker redan säljer för det borde vara mycket trevligare för invånarna i vår stad om utbudet på olika brands  är större och varierande istället för att samma märken skall säljas i olika butiker som ligger i samma lilla centrum.

Å andra sidan försöker jag ta det som en komplimang  när andra närliggande butiker väljer samma märke för det måste betyda att jag är en någorlunda bra inköpare …

De maxi solisarna med glamour känsla kommer från Linda Farrow om du nu kanske undrar och både Karl & Linda finns hos www.lavendettaclothing.se så klart <3

Nu har jag tvättat håret  och skall snart bädda med rena fräscha lakan för känslan att lägga sig bland lakan som doftar nytvättad är helt underbar.

Ikväll skall resa nr 2 bokas, i augusti åker jag en vecka till Ibiza med Nicole och i september skall jag 3 dagar till underbara Cinque Terre med en vän.  Var där när jag gick på högstadiet i Italien så minns bara promenaden på den berömda ”Kärleksstigen”

Här nedan en googlad bild på ett resmål jag verkligen längtar att få uppleva som vuxen <3

cinque-terre-italy-cr-getty

För min del blir det lite semester när alla andra börjar jobba istället men tänk vad underbart att få möta hösten hemkommen från två helt fantastiska resor.

Njuter redan av längtan <3

 

4 thoughts on “Karl & resa nr 2 bokad …

  1. Jag tycker det är roligare när man vågar vara annorlunda och kör sitt race.
    Dessutom hade jag lätt köpt den tröjan, den var precis i min stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *