Äta måste man göra …

På väg hem från butiken såg jag Tania inne hos Salong Chic Lady där hon var för att fixa sina naglar i en läcker nyans av rosa hos vår duktiga väninna Foroogh.

IMG_1412

IMG_1414

Vi bestämde att ”äta måste man göra” och att vi lika gärna kunde göra detta på Grill & Gryta här i vår småstad denna torsdag kväll. Lilla Adelle var med oss och förbränningen under middagen hos henne var större än intaget. Varför försvinner den där ”spring i benen” hos majoriteten av oss med åren? =)

IMG_2618

 IMG_1432

Minen nedan står för ”jag vill ha popcorn” =)

IMG_1430

Såå otrolig söt <3

IMG_1436

IMG_1435

Och så kramades vi för att sedan gå åt var sitt håll och just nu är jag bara väldigt väldigt trött vilket kommer att innebära att jag nog snart flyttar mig till sängen för en god natts sömn …

2 thoughts on “Äta måste man göra …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *