Att fortsätta lördag kvällen …

Efter spa och en dusch var vi några som var bjudna hemma hos mysiga Foroogh som bor i en lägenhet jag själv var spekulant på för några år sedan.

En helt fantastisk lägenhet mitt i stan, se bara hennes sovrum med inglasad balkong.

IMG_1358

IMG_1359

IMG_1370

Älskar att titta och bli inspirerad.

IMG_1371

IMG_1372

Denna fräscha drycken vi blev bjudna på innehöll limoncello och sprite, fantastiskt gott och friskt om du vill bjuda på något mumsigt och friskt denna sommar.

IMG_1373

IMG_1365

Och så älskar jag lite plock <3

IMG_1361

Fina Maral var den som vågade färg denna lördag kväll och alldeles rätt att göra det då  i norden är färg rätt så sällsynt speciellt när man kombinerar 2 färgstarka sådana.

IMG_1368

IMG_2277

Vi satte oss på den fina inglasade balkongen och njöt av denna lördag kväll som vi trodde skulle innehålla åska men som blev en vacker sommarkväll för att sedan avrunda den på stan.

Provtest på tequilan Patrón men i fel ordning och i pappersmuggar från Herbalife =)

IMG_1380

IMG_2287

Och medan de yngre fortsätter så avrundade jag kvällen vid närmare midnatt för att gå hem till Knut och Molly.

Tack Foroogh för att vi fick komma hem till dig <3

Dagen har märkligt nog både varit sådär avkopplande men även innehållit vissa hårda lärdomar:

– lägg dig inte i och låt folk tro den och vad de vill tro på oavsett hur sant eller inte detta är.

Ibland får man helt enkelt inse att man gjorde fel i tron att  … och stå för den lärdomen oavsett vad man tycker om vissa människors agerande och skrivande. Vill de fortsätta skriva att det regnar trots att solen skiner får väl de göra det och jag skall inte försöka mig på någon mer kommentar om att ”du kanske borde titta ut genom fönstret och kolla på vädret?” Jag vet trots allt att det regnar =)

The show must go on …

Buonanotte …

7 thoughts on “Att fortsätta lördag kvällen …

  1. Två =), inga fler faktiskt men så har jag nog gjort saken klar att om man uttalar sig kränkande så försvinner kommentarerna =)
   Åsikter får man ha, att diskutera sakligt med respekt får man göra men att kränka när man ändå inte vet får man inte göra hos mig, inte om mig eller om andra.
   Detta innebär inte att man måste vara en ja sägare för det vore alldeles tråkigt.
   Att diskutera älskar jag och mest med människor som inte håller med mig men diskussioner skall vara intelligenta, inte innehålla kränkande ord, de får figurera hos andra som ser det som en möjlighet till ökad trafik, som livnär sig på det eller som godkänner de för att själv höja sig. Den responsen det blev var inte i proportion till min kommentar (som jag naivt trodde inte skulle publiceras) kan jag påstå (slutade läsa de två bloggarnas kommentarer efter lunch igår) men så har jag fått mail från män nu som vet om min fria inställning =) Humor … bästa medicinen mot sådant =) Man lär sig alltid något nytt i livet …

 1. Tycker att du gör helt rätt Michela att varken läsa eller svara. Dom människorna får bara bränsle för att annars fortsätta. Din kommentar i hennes blog var ifrågasättande men inte kränkande medan hennes svar och vad hon tog upp (som inte ens hade med din kommentar att göra) visar bara vem hon är och hennes turné på att offentligt kränka andra människor verkar fortsätta.
  Kram till dig fina du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *