Avslutningspresent …

Igår eftermiddag var Nicole och kompisen Matilda i Göteborg för att spendera några timmar bland butikerna i grannstaden, njuta av en mysig fika och kanske shoppa lite vilket de självklart gjorde.

Fick ett mms på en kjol i denim då hon provade den inne på Zara och svarade med en ”Köp” för priset var nästan overkligt låg.

Min dotter brukar inte bli kär i väskor som jag kan =) så när hon skickade bild från en MK väska så svarade jag kanske lite negativt om vad jag egentligen tyckte men så kände jag även att det är hon som skall gilla den och då hon önskade sig den som avslutningspresent mest av allt annat som fanns på jorden (eller nästan =) så överförde jag beloppet till denna present som gjorde att hon överöste mig med hjärtan.

En lycklig tonåring kom hem med sina kassar och det paket som hon öppnade framför mig för självklart ville hon visa mig sin lilla älskling.

IMG_1138

Imorse när jag tittade in i hennes rum så låg ”dagens outfit” framme med nya solisar från Lindex och en vit top från gårdagens shopping för 90:- (om jag minns rätt) och självklart låg väskan där också.

IMG_1141

Skolavslutning ikväll utan föräldrar och efter det är de ett gäng tjejer som skall ut och äta.

Inser att tiden går då avslutningsdagen firas med vänner och inte längre med la famiglia <3 Så det skall vara så klart men liten har blivit stor och nästa år är det nian som gäller <3

Självklart bytte de om till klänning till kvällen för att sedan byta om igen när de skulle gå ut och äta.

19146276_1495889430432339_624044187786604703_n

Många ombyten helt enkelt så sätter på tvättmaskinen direkt =)

 

2 thoughts on “Avslutningspresent …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *