En konstverk till klänning och Hollywood glamour på solisar …

Sovit lite och oroligt inatt så när Tania skickade ett sms om frukost kl. 9 kände jag att det var precis vad jag behövde <3

IMG_1118

IMG_1408

Tanias syster Michelle kom också så där satt vi på Viskans uteservering denna sköna tisdag förmiddag innan jobb.

Skrattade när vi tog upp en egen upplevd scenario då någon av oss låg på stranden i bikini, hade beställt hamburgare och pommes som servitören kommer med precis i samma stund som en snygging på stranden kommer fram och pratar med en.

Har ni upplevt något liknande? Det är då man säger ”den kan inte vara till mig för jag beställde en sallad utan dressing” Hahaha!

Samtidigt som jag skriver Hahaha! kom jag på en annan väninna som fick meddelande från en kille som hon kanske hade tänkt träffa (genom Tinder) men när han skrev Hihihi! så kom hon på att han skulle hon definitivt inte träffa. Hur ser en man ut som skrattar med Hihihi???  Det går fett bort som ungdomarna säger =)

Tania följde med mig till butiken för att prova en av de vackra klänningarna från For Love & Lemons då hon skall på bröllop denna sommar och hur snygg är hon inte i denna underbara klänning som är som en konstverk?

IMG_1119

IMG_1409

Jag tycker att klänningen är en konstverk och definitivt en sådan som fångar blickarna åt sig <3

Själv är jag inne på att köpa mig DENNA. Egentligen inte alls ”jag” då jag är inte så mycket för rosetter men detta LA märke kan konsten att göra söta klänningar som dock även är kvinnliga och då är en rosett helt plötsligt en detalj jag gillar.

IMG_1122

Hon kunde inte heller låta bli att åter prova sina favoriter från Linda Farrow. Riktig Hollywood glamour på dessa oversize solisar <3

IMG_1400

Det var lite från dagens start och nu skall jag googla på något som har med min framtid att göra för nu har jag bestämt mig och så har jag sänkt priset på italienska märket Love Moschino om du söker efter en läcker tisha, en väska eller en skön sweater.

IMG_1124

 

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *