Den där frukosten vi längtade att vakna till …

Igår kväll var det sådär mysigt när vi alla delade samma rum. Nicole & Holly i Lindas säng, jag i ena soffan och Linda i den andra och hade vi fönstret lite öppet för att få njuta av den sköna doften som en något regnig kväll innebär.

Vi sov som stockar och jag som annars vaknar vid 6 sov till 830!!! Nästan att jag trodde att jag hade tittat fel på klockan men sanningen var just att jag hade sovit ut denna söndag morgon <3

Linda gick upp och kokade kaffe som hon kom och serverade mig. Hur gott är det inte att få kaffe serverad när man fortfarande ligger och gottar sig lite extra?  Knut var hos Lindas föräldrar så att jag inte behövde tänka på honom så inga djur att ta hänsyn till vilket ibland är väldigt väldigt skönt får jag villigt erkänna.

Gick till köket för att hålla Linda sällskap medan hon förberedde den där söndagsfrukosten som tjejerna hade önskat sig. Inte den allra nyttigaste kanske men så mumsigt.

IMG_1074

IMG_1073

IMG_1078

Dessa två <3

IMG_1107

Efter att ha gjort oss i ordning åkte vi till stan där vi gick till Zara där även jag handlade två fantastiska snygga och enkla blusar (en skall Nicole och jag ha tillsammans) som jag blev verkligen förtjust i.

Från Zara till NK där tjejerna fick köpa sig lite smink. De är tonåringar så lite foundation och concelear får Nicole använda för min del då hon är sparsam och inte överdriver alls med ögonskuggor, läppstift eller en massa mascara.

Tycker dock att det är viktigt att den smink de använder är av bra kvalité och rätt ton för deras hud så tacksam att man idag vid de flesta märken finns kunnig personal, som denna duktiga och trevliga tjej på Mac avdelningen på NK som testade färgen på Nicoles hals för att se att man som kund varken väljer för ljus eller mörk.

IMG_1116

Processed with VSCO with a5 preset

IMG_1115

Lite söndagsshopping i Göteborg innan Linda körde oss hem medan Holly och hon åkte och hämtade ett par kompisar till Holly och sedan åkte de vidare till den fotbollsmatchen som Holly skulle spela idag och som Linda skulle titta på.

Vi hämtade Knut, jag körde Nicole till sin pappa och familj och nu sitter jag i soffan med en katt som bara vill kela.

Nu skall det tvättas en massa och så blir det en lugn söndagskväll för min del med mina små djur efter en mysig dag hos Linda i Göteborg.

Tack vännen <3

(T-shirt Karl Lagerfeld, jeans One Teaspoon)

IMG_1087

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *