Matilda Djerf underbara bikinin …

Tar ett litet avbrott från uppdateringarna på webshopen för att tipsa dig om de underbara söta bikinin/baddräkt som driftiga Matilda Djerf har lanserat i samarbete med Ete Swimwear.

Här nedan ser du några exempel från hennes egen designade kollektion för är det något denna tjej kan är just hur en bra bikini skall vara då hon reser ofta och gärna till värmen där bikini är klädseln som gäller.

201705111309007640_sbig

Hur söta som helst med en enda nackdel, de finns inte i min storlek, inte ännu får jag tillägga =)

201705100714527528_sbig

201705042034254126_sbig

Skall själv beställa en av de till min tonårsdotter för det går inte annat än att förälska sig i dessa bikinin för att inte tala om att man vill självklart stödja och stötta det stora och roliga i att någon man känner har lanserat sin egna kollektion.

Hur roligt är inte det? Misstänker att alla hennes väninnor är hur glada som helst för hennes skull för att inte tala om att de också har nog lagt en order för vänskap handlar väl också om att visa sitt stöd genom att köpa en av hennes kreationer eller är vi tjejer/kvinnor missgynnsamma och visar detta genom att varken gratulera/uppmärksamma detta eller köpa?

Själv är jag stolt över denna unga kvinna som lever sin dröm tillsammans med sin lika underbara kille som numera har blivit en fantastisk fotograf (learning by doing =)

 Vill du som mig förbeställa en av dessa bikini klicka dig in HÄR <3

De sålde slut direkt vid lanseringen så nya kommer snart i länken ovan.

201705021854475069_sbig

Känner du igen Matilda från bilderna i vår webshop så har du alldeles rätt för det är i samband med det som jag träffade henne första gången.

Hon kom in till butiken häromdagen och köpte denna snygga hatt från vårt märke Lack of Coloraus.

Vår webshop är nog igång i enklare version inom en dag (vi håller på och byter portal för den)  så då kan du beställa hem denna rosa skönhet att ha på ditt huvud.

IMG_0340

IMG_0339

Ikväll blev det helt enkelt tips på underbara bikinin från en annan webshop än våran men är glad när unga tjejer lyckas så GRATTIS MATILDA!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *