La Vendetta Clothing byter portal …

Vill informera de läsare som även är kunder hos oss i webshopen att det för tillfället inte går att gå in på www.lavendettaclothing.se av den enkla anledningen att vi byter webshop leverantör och sidan är under uppbyggnad.

Inom 2-3 dagar räknar vi dock att vara online igen så titta gärna in snart igen <3

Vill du dock beställa något som du redan har sett på instagram/facebook eller just i webshopen så kan du maila mig på info@lavendettaclothing.se så löser vi beställningen via mail under dessa två-tre dagar.

Det mesta går nämligen att lösa genom sådana ”Plan B” som man får ta till ibland <3

12646969_870631976367756_5570313824092751846_n

2 thoughts on “La Vendetta Clothing byter portal …

 1. Hej

  Förlåt om jag frågar varför byter du portal eller La Vendetta byter ? Har din syrra och pojkvän rest hem nu, hoppas ni har haft det bra och skojigt, och jag hoppas ni får ses snart igen, på vissa bilder när jag tittar snabbt på hennes kille påminner han om artisten Eros Ramazzotti
  Kram Nettan

  1. Du får fråga hur mycket du vill Nettan =)
   La Vendetta byter till teztalk som många webshopar redan använder och där möjligheten för egna ändringar är större utan att det innebär allt för stora kostnader.
   Den portalen där vi var innan var i jämförelsen med andra alldeles för dyr och tog betalt för saker som inte är viktiga för oss så därav beslutet … Förhoppningsvis kommer den igång inom 36 timmar men då i en enkel version tills jag är klar med allt … Men då går det iaf. att handla det som finns där … Visst är de fina tillsammans men att han skulle vara lik Eros såg jag nog inte =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *