Att äntligen kunna ha TV och säng i samma rum =)

Efter en söndag med bara jag, djuren och en massa dokumentärer så var det dags igår att vara lite mer social igår så släppte allt det som jag borde ha gjort (igen =) och så blev det en promenad med Knut och en vän.

Vi åkte till Viared och på den lilla vägen där vi parkerade hörde vi några röster och trodde att vi kanske inte fick gå på den stigen i skogen som var markerad. Istället kom en lite äldre man som hade nog en stor önskan att prata så han förklarade vem som hade bekostat stigen, att han hade gjort den och att även några maskiner fanns placerade bredvid en av de många fabrikerna som annars numera kännetecknar detta annars väldigt mysiga del av Borås.

Och medan vi gick så ropade han på oss igen och jag frågade om vi kunde komma och dricka kaffe vid något tillfälle då han pekade på sitt hus några meter ifrån oss. Jag hade gärna satt mig där i hans kök och suttit och lyssnat på hans historier och tror också att han gärna hade berättat de för mig/oss.

IMG_9286

Med vinterjackan på mig gick vi denna promenad i skogen och Knut njöt för som stadshund är det sällan vi kommer ut i skogen, något vi lääängtar efter båda så igår ringde jag även för att kolla vad en Audi A3 skulle kosta mig i månaden för behöver nu den friheten som en bil faktiskt ger …

IMG_9284

Ren terapi att få andas frisk luft och gå lite i naturen <3

På kvällen kom Ulrika & Hans med målarburkar, stege och allt som behövs för att måla ett rum och innan de kom hade jag flyttat min säng till vardagsrummet då mitt sovrum skulle vara helt tom så klart.

Nicole har i några år pratat varmt (=”tjatat” =) om att hon önskar ha tv i rummet så att hon kan ligga i sängen och titta på sina program.

Tog igår en bild och skickade detta till henne <3

IMG_9321

Ibland får man nämligen åtminstone för tillfället sina önskningar besannade så ikväll kan hon ligga här och titta på tv …

IMG_9530

Så här kommer det att se ut i några dagar till för även om rummet målades en gång igår kväll (blev såååå fint) så skall det målas en omgång till på onsdag innan möblerna kan flyttas tillbaka …

Så glad för att detta blir gjort och för all hjälp jag får <3

Nu skall jag jobba på här för om du har samma väder som vi har här i Borås kan jag varmt tipsa om våra sneakers från Mou Boots. Sålde nämligen precis ett par och de är helt underbara och väldigt användbara även nu …

mou-mini-eskimo-sneaker-women-black

En STOR GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till min syster som idag fyller år <3

Så här ser hon ut när hon skickade ett litet snap meddelande till mig … Som du ser är höga kindben och fylliga läppar lite av en Castellari kännetecken =)

IMG_9312

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *