Dubbeltäcke för endast 500:- !!!

Ögonen går i kors trots att klockan knappast är 22 men så vaknade jag kl. 5 av en kelig Molly som ville bli klappad och kom och la sig på min mage, la  tassen på mitt ansikte och bet mig på läpparna (hon älskar att bita de =)

Nicole och jag har ringt min syster som idag fyller år och så är min dotter nu i sitt sovrum och sjunger till gamla ”High school musical” låtar, filmer som vi såg många ggr om när dessa vara aktuella.

Häromdagen gick Nicole till Erlandssons Garn som ägs av Patrik, Nicoles extra mammas bror för att köpa täcke, lakan och två kuddar och imorse innan öppning gick jag dit för att betala det hon hade valt och fått med sig.

När jag fick reda på priset blev jag förvånad över hur billigt det var för ett dubbeltäcke som är 2 m. bred kostar nu 500:- !!!! Den har iofs. kostat över 1000:- (tror 1500:-) men behöver du byta ditt så skynda dit för det fanns verkligen inte många kvar.

Täcke till enkelsäng 300:- och fluffiga kuddar 80:- !!! Förutom detta fanns även helt underbara lakan och såg 3-4 set kvar av de mjuka, vita som Nicole själv köpte med sig till sin säng.

Sällan jag reagerar att något känns och är billigt men detta erbjudande får ni verkligen inte missa om ni bor här i Borås eller i närheten.

Jag har en något kräsen (= väldigt kräsen) dotter så säger hon att de är som de som är på fina hotel så litar jag på henne och funderar om jag själv skall kanske byta de jag har haft i några år.

Denna bild messade hon till mig och här har ni alltså en till i famiglia Castellari som uppskattar både den nya sängen, det nya täcket och de nya lakanen <3

IMG_8950

Vi ger helt enkelt tummen upp till våra inköp hos Erlandssons Garn och efter 14 år så sover min dotter inte längre hos mig, den tiden är visst förbi för nu älskar hon att sova i sin nybäddade fluffiga säng och jag förstår helt enkelt henne <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *