En av tre nyheter från For Love & Lemons …

Och så är Påsken här!

Hur firar Du?

Är du den som köper en massa pynt, byter gardiner och lagar en god Påskbuffé eller är du den som likt mig har gjort delar av det men som idag aldrig skulle komma på tanken?

Nu skall jag faktiskt packa ihop weekendsväskan  för imorgon går tåget för en mysig mor/dotter helg i Örebro med Linda och Holly men först vill jag visa dig en av de tre klänningar från vårt LA märke For Love and Lemons  som har idag levererats i butiken och som nu redan finns i webshopen.

Helt fantastisk och snyggare i verkligheten om du har vägarna förbi nästa vecka och vill prova den <3

IMG_8409

Ett kort inlägg som avslutas med en påminnelse att jag har börjat försöka komma ihåg att jag har snapchat. Heter michicastellari där om du vill följa eller vad det nu kan tänkas heta …

IMG_7948

Sov gott <3!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *