Två måsten till Påsk …

Vid 17 tiden gick jag hem för kände att jag hade gjort mitt efter att ha ramlat ner för alla trapporna på jobbet men som tur är halkade jag och åkte rutschkana ner så aldrig någon fara för huvudet men då benet låg under mig (vikt) så hade jag lätt kunnat bryta benet eller knät som hade varit ännu värre (se tidigare inlägg).

Istället klarade jag mig med lite smärta och svullnad men till skillnad från vad jag trodde så är det förvisso fortfarande ömt och har svårt att gå ibland men ingen stor svullnad och inte någon större smärta. Nästan lite konstigt får jag säga då jag vet hur jag rullade ner =)

Var dock väldigt trött när jag kom hem så somnade med Molly på magen efter att ha lagt några kuddar under benet. Otroligt skönt för tror att min kropp reagerade på dagens lilla olycka med att just vilja sova och fick göra det….

Nog om det fria fallet men om Påsken för imorgon har jag öppet men butiken är sedan stängd fredag-lördag-söndag-måndag och Nicole, Holly och jag tar på fredag tåget till Örebro där Hollys mamma bor i ett par månader till innan flytten till Göteborg går.

Vi skall fira Påsken där och ha en riktig mor-dotter helg medan Knut får tillbringa helgen hos Lindas föräldrar och Molly hos min mor.

Tänkte innan läggdags visa två saker som finns i de flesta italienska hem under Påsken.

Ett Påskägg där äggen ser ut som stora Kinderägg med en överraskning i de (flera olika märken finns och lyxiga sådan också) och en colomba, en slags Pandoro som är den varianten som finns att äta under Julhelgen.

IMG_9339

IMG_9343

Imorgon skall jag fixa en liten Påskpresent till min dotter medan de till mina syskonbarn skickades och är framme i tid tack och lov.

La Vendetta Clothing friar istället Påsken med att ge sina kunder en underbar rabatt på kläderna från Jsquad så titta in HÄR och passa på när du kan få dessa ljuvliga kaftaner, klänningar och dressar i vit & guld eller svart & guld till bättre priser <3

IMG_8180

Nu skall jag gå ut med Knut en sista gång (lite motvilligt ikväll) och önskar dig en skön natts sömn <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *