Att få den där frågan …

Mina mobilbilder blir så otroligt suddiga numera men här en selfie på mig och Mikkan efter den goda middagen på Miss Voon häromkvällen (glömde den) och idag fick jag reda att hon lite spontant är redan i Thailand med barnen =)

IMG_7657

Nästan 20 år i åldersskillnad och jag vet att det syns ifall någon ville påpeka detta för mig =)

Imorse gick jag till Youniqe för att få håret lite lätt lockat och så här såg det ut en kort stund senare.

IMG_7842

Framsidan och då jag hade precis sprayat mig med brun utan sol så bilden kommer  i svart och vitt.

IMG_7840

Lite rolig bild men lockarna är ”lagom” lockiga och därför bjuder jag på kortet =)

Ikväll har jag och Nicole tittat på säsongavslutningen på Mästerkocken och tyvärr vann inte hennes favorit som hon tycker påminner lite om sin pappa.

Och apropå Nicole så ringde hon mig igår på väg till skolan och frågade mig som om det vore den mest normala frågan i världen ”mamma vill du kremeras eller inte när du dör?”

Klassen hade visst varit på en av stadens begravningsbyrån där de hade sagt att frågan skall ställas … Log åt frågan, slutade le av insikten att ”alla skall vi den vägen vandra” och så tänkte jag att frågan är inte märkligare än att jag redan har bestämt vilka låtar jag vill ha och att jag skall vara klädd från topp till tå i de som för mig är de”rätta kläder” =)

Har även anmält att de får ta de organ som är friska och de inplantat som kan göra någon glad som ett minne eller för ny användning eller varför inte som vikter för att träna? =)

Nu skall jag dock fokusera på livet och önskar er godnatt <3

3 thoughts on “Att få den där frågan …

  1. Hej sweetie, angående suddiga bilder kanske jag kan vara till hjälp. :) Ser på bildinfon att du har iPhone 6S, det är inte så att du har Liveknappen på i kameran? Har du ny telefon (min var förinställd på Live)? Eller kommit åt den av misstag? Runda cirklar-ikonen. Prova stäng av den så försvinner suddigheten och det blir superfina bilder <3 Kram Annelie

    1. Hahaha! Var själv hur trött som helst igår så förstår när ögonen går i kors =)
      Skall kolla på de där knapparna för vet inte riktigt varför det blir så numera … Helst vill jag ha en ny telefon, förbrukar typ 1 per år =)
      Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *