Enkla casual outfits och middag på Miss Voon …

Igår morse startade min dag med ett möte för att sedan följa med en vän och köpa en möbel till hans kontor, ta en lunch (gillade ej och lämnade som ett litet barn allt kött.

När jag var liten gömde jag visst köttbitar i krukväxter för att slippa äta det så det får inte smaka för mycket kött för att jag skall gilla.

Den tänkta längre promenaden blev istället omvandlad till en kort sådan då luften var kallare än vi trodde. Vi tog en kaffe istället sittandes i solen utanför hotellet.

I långärmad tröja från Love Moschino, Miss Me jeans och vita Superga skor njöt jag av en stunds avkoppling i väntan på Mikkan som skulle komma till hotellet efter frisörbesök och shoppingrunda medan en annan såg ut som en trött 45åring med smutsigt hår =)

Tänk dig lyxen att gå och låta en frisör styla håret en gång i veckan, vad underbart det vore! Någon som gör det? Vad kan det kosta tror ni?

IMG_9094

IMG_9037

När hon väl kom till hotellet med ett leende på läpparna för de två shoppingbag hon hade i bilen så fotade vi lite kläder till våra respektive webshopar.

Vi fotade inte allt som jag borde men vi fotade en hel del tack vore att på rummet fanns en vit vägg så det var bara för Mikkan att ta på sig, stå stilla, ta av sig och repeat =)

Vi kombinerade på bilden nedan DESSA byxor för 699:- från One Teaspoon, vit t-shirt från Love Moschino, denim jacka från One Teaspoon och de höga stövlarna från Af Klingberg som man även kan vika ner. Älskar stilen!

IMG_9194

Sommaren förknippas också och kanske framförallt med vitt så denna outfit köpte Mikkan privat då hon blev kär i sig själv i den.

Den vita Lily blusen är helt fantastisk, nyinkommen och bara 1/s, 1/m och 1/l kvar men så har både hon och jag köpt var sin. Typiska Michelor blusar =) och de vita Hudson Jeansen är bara såååååå snygga att de fick också följa med henne till Sigtuna. På fötterna vita Superga skor …

IMG_9254

IMG_9255

Vi fotade även en massa annat som du ser i webshopen <3

Vid 19 tiden var det dock dags att lämna den vita väggen och kameran för att byta om då vi skulle ut och äta med en vän.

Fröken Mikaela invigde sin spetstop från Valerie som hon köpte just igår när jag fotade henne i den och så hade vi båda våra Af Klingberg stövlar =)

IMG_7647

Satte mig i bilen och lyssnade lite road när Mikkan förklarade för tredje M i sällskapet att vissa kompisar kan man se på att de är kompisar trots vår åldersskillnad på 18 år =)

”Du vet om Michela skulle gå på ena sidan av stan och jag på andra så skulle man förstå att vi är väninnor” och det är just den här typen av kommentarer som är så typiska för min vackra unga väninna som liksom mig är den som föredrar sitta hemma och titta på film än ute och festa =)

IMG_7635

IMG_7626

Efter underbara konversationer med blondin varning <3 var vi framme vid restaurangen, allas favorit Miss Voon som servererar fantastiska rätter där hummer tacosen är nog en favorit hos många som har varit där.

Vi beställde den färdiga komponerade menyn med 7 rätter så ni förstår nog att ingen av oss gick därifrån hungrig =)

DSCN9280

Förrätten på bild för sedan var jag alldeles för upptagen med att äta och prata =)

Tack M för middagen och M och M för sällskapet <3

Mikkan tipsar avslutningsvis om DESSA skor från hennes webshop om du söker glittriga klackar till kommande fester …Priset? 199:- !!!!

IMG_8986

Knut har hämtats och Molly är lite extra kelig så lite svårt att blogga när hon ligger som hon gör (bild på snap: michicastellari)

Njut av en skön kväll för själv tänker jag verkligen göra så lite som möjligt men först en offentlig grattis till min väninna Linda som har fått ett fantastiskt intressant sommarjobb som jag är lite sådär positiv avundsjuk på <3

 

 

 

2 thoughts on “Enkla casual outfits och middag på Miss Voon …

  1. Hej

    Hoppas eventet gick bra i Sigtuna, jag hoppas att ni kan ha de inne i stan (Sthlm) någon gång…de vore trevlig..då kommer jag och shoppar loss
    Kram

    1. Skall göra så att jag lägger ut ett inlägg inom några veckor och om flera kommenterar och anmäler sitt intresse ser jag till att ha med mig en del till Stockholm city =)
      Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *