Att vilja kela i sängen …

Spännande rubrik men innehållet handlar ”bara” om en katt =)

Det mysiga med katt är att Molly hoppar upp i sängen och vill kela <3

Tog en bild igår till snap eller insta direkt (minns inte för är helt förvirrad över alla olika sociala medier kanaler =) och det man inte ser på bilden är att hon räcker fram tassen för att ta på mitt ansikte och så kom hon fram med nosen för att bita mig lite försiktigt på läpparna.

Aldrig haft en katt som gillar att bita på läpparna så lite fundersam över hennes lilla egenhet men susen för mitt höga blodtryck när hon ligger och spinner på min mage medan Knut snarkar under sängen.

Musik för mina öron och sköna ljud för mina sinnen <3

IMG_6086

Hittade passet förresten igår kväll så det är klart. Passade även på imorse att handla lite Star Wars prylar. efter traditionella kaffet med Tania, då lille Leo verkar vara inne i en Star Wars period =)

Nu skall jag jobba på i butiken för även om kyligt så tittar solen fram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *