Vad köper man i present …?

På söndag åker jag 3 dagar hem till Bologna och det skall bli otroligt mysigt att träffa syskonbarn och syster, umgås med de själv och vara ”zia Michi” = moster Michi som jag så gulligt heter och … är =) <3

Och så skall jag få träffa syrrans nya kille som jag har förberett en mängd olika frågor till. Skämt åsido så är jag både nyfiken och förväntansfull för vem vet? Han kanske är the one för henne vilket jag hoppas efter allt som har varit <3

Just för att jag åker redan på söndag så gick jag till Kapp Åhl och köpte lite kläder (tack för den otroliga trevliga servicen) till mina syskonbarn men så vill jag självklart även köpa med mig något som de själva blir glada över.

Vad ger man till två barn , en tjej i 7-8 års åldern och en kille i 5 års åldern?

Som mamma till en tonåring så har jag helt enkelt glömt vad man uppskattar i de åldrar men du kanske vet? Om så får du gärna komma med förslag.

Här Leo som både mor och syster tycker är så väldigt mycket lik mig =) Kinderna finns …

Bilderna nedan är nog ett par år gamla.

IMG_6239-670x893

Söta Maty då vi alltid förkortar namnen =)

IMG_6167-670x893

Nu skall jag dock leta efter passet så att jag har koll på var den är. Att leta utan att först hitta den dagen innan har jag gjort vid tillfälle och det misstaget och stress som det innebär vill jag undvika den här gången.

Dags att leta helt enkelt för att sedan krypa ner i badkaret en stund.

 

4 thoughts on “Vad köper man i present …?

    1. Godis har jag köpt men gjorde det redan igår vilket visade sig vara fel då jag öppnade och åt barnens godis =) Fick köpa nytt idag och så får jag stänga i den i resväskan direkt så att den inte lockar =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *