New header pic …

Och så var det dags nu när solen tittade äntligen fram idag att byta header för även om jag gillade enkelheten i den bilden från i höstas/vintras så känns inte en mysig oversize stickad polo tröja som en somrig klädsel.

Jag brukar förvisso inte trippa runt till vardags i klänningar som den på bild från For Love and Lemons men en vän valde den när han fixade den rätta formaten på kortet och jag är tacksam bara att någon hjälper mig med allt det där jag inte kan (som är väldigt mycket =)

Så ser  DENNA klänning ut och om du orolig för att man ser igenom den så finns en body i nude insydd i klänningen som gör att man visar inget som inte tåls att visas.

IMG_0129

Jag hoppas däremot kunna ta en riktig fin semesterbild denna sommar som jag sedan kan byta till, ni vet en sådan som bara betyder ”sol, bad och avkoppling”.

Nicole har ikväll haft en helt underbar kväll med vänner medan jag har suttit hemma med Knut och Molly och tittat på spännande dokumentärer om riktiga ”true crime” fall som har uppmärksammats extra i median under åren.

Troligtvis påverkad av mitt tittande så skickade jag lite för många sms till min dotter för hon svarade med en ”chilla mamma, du behöver inte vara orolig” för trots att jag visste var hon var och att föräldrar fanns där hemma så kunde jag inte låta bli att ställa kontinuerliga ”allt bra?” sms …

Om jag håller på så här när hon bara är 14 och hemma hos vänner med vuxna i hemmet hur skall jag hantera kvällarna då hon är äldre och ute?

Lämnar den frågan vara obesvarad och går nu och lägger mig utan någon som helst aning om vem som har vunnit Mello eller inte för har inte tittat en enda sekund på den musikfesten som engagerar så många, hoppas att ”rätt låt vann” som man brukar säga för det är nog sällan rubrikerna består av de orden.

Buonanotte <3

2 thoughts on “New header pic …

 1. Snygg ny header, klänningen är to die for och modellen strålar fint i den…:-). Ja, tonårsbarn….vet precis sitter i exakt samma båt som du och är alltid orolig. Finns liksom inget man göra, vi kan ju inte låsa fast dom hemma….även om jag gärna skulle göra det…:-))).
  Nu såg jag att du fått hem stövlarna från Af Klintberg, ja alltså om ni läsare bara förstår hur extremt sköna dessa stövlar är och om du sköter om de kommer stövlarna att hålla i evigheter. Bara att du oxå kan göra 2 modeller, höga och vika ner, motiverar lätt priset. Jag har flera olika av deras stövlar/skor och är så nöjd, alla mina väninnor som provat mina har blivit helt sålda ich köpt egna frå Af Klinteberg. Nu skulle man kunna tro att jag äger bolaget eller jobbar för de, men jag lovar det gör jag inte, är en helt vanlig dam/tant/kvinna som löneslavar och vars passion är just skor.
  Kram på dig M.

  1. Tack MosterM <3 Vad skall vi göra om några år när de är ute på stan på sena kvällar? Bli föräldrar på stan då alternativet att låsa in de går nog inte riktigt hem? Kommer att ta på mig peruk och följa efter i smyg =)
   Stövlarna är verkligen helt fantastiska, hade på mig de häromdagen i butiken och älskar de <3
   Du får säga till väninnorna att de köper sina hos lavendettaclothing.se =) för jag tycker själv att jag har fina varor men behöver nå ut till flera <3
   Nu har Knut och jag tagit en promenad och nu njuter jag av en kopp latte (det är trots allt söndag =) hemma medan Nicole har precis gått upp och är tonårstrött =)
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *