En trevlig start på en skön söndag …

Imorse vid 8 tog Knut och jag en promenad runt Ramnaparken, en liten sjö dit många går för att promenera, löpa eller mata mata alla de fåglar som finns där.

Kan inte påstå att vi gick en power walk men vi gick iaf…

Otroligt skönt att få lite syre när man annars oftast vistas inomhus dag efter dag. En annan som uppskattade promenaden är min lille Knut som lik mig har nog längtat efter att våren lockar åter till att gå ut.

IMG_5962

På väg hem stannade jag på Kafé Orion för att köpa lite lyxig söndagsfrukost till min tonåring och där mötte jag min fd psykologs man som är en väldigt charmerande man.

Vi stod en stund och pratade om populism och då vi båda var nog lite sugna på att prata lite extra denna söndagsmorgon medan de flesta låg och sov gick vi följe en stund för att inte avsluta vårt samtal kring politik och filosofi =)

En trevlig konversation som med promenaden gjorde att denna söndag startade precis som jag gillar.

Ett bad, myskläder och så har Molly fått gå ut på balkongen för första gången. Har du katt och balkong? Vågar du ha henne/honom ute?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *