Mickey i värmen …

I samarbete med mig själv, www.lavendettaclothing.se

Blir inte riktigt trött denna kväll trots att klockan har hunnit bli 23.20 … Har därför suttit och tittat lite bland bilder som togs för några månader sedan och bland de finns några där jag har på mig det linnet från italienska Brand Unique som jag har precis lagt in i webshopen.

Hade med mig den på semestern på Koh Samet i november …

DSCN0720

DSCN0722

Älskar ju Mickey <3

RAGR9068

GFIL2440

Trots att många över 40 inte gillar att visa sina armar  pga. vissa naturliga orsaker som smyger sig fram med åldern så handlar det om att inte tänka på det för vem vill inte ha linne på sig när det är som varmast?

Och medan jag bläddrade bland alla kort som har tagits senaste tiden så hittade jag även bilden där jag har på mig DENNA nyanlända tisha från Circle of Trust  (599:-) med en ficka på framsidan och en ”fläta” på baksidan. Snäll i storlek och en sådan som man har på sig så fort man har tvättat den.

DSCN0277

Bilderna gav mig dock mersmak på resor så kollade runt lite och hade gärna tagit min och Nicoles pass och åkt iväg på en riktig mysig mor och dotter resa.

Nu skall jag dock återgå till verkligheten och försöka sova lite så önskar dig en buonanotte <3

Glöm inte att under 2-3 dagar går det att beställa i webshopen endast genom att välja kortbetalning som alternativ då vi byter till Klarna Checkout som gör det enklare och snabbare att beställa när man önskar få det på faktura.

I samarbete med mig själv på www.lavendettaclothing.se

5 thoughts on “Mickey i värmen …

 1. Oj, ett korrekt markerat reklaminlägg för din butik? Har poletten trillat ner nu? Kanske hen som påpekade det för någon månad sen och som du så tyket sa hade fel förtjänar en offentlig ursäkt här på bloggen??

  1. Definitivt ingen ursäkt från min sida då jag ej äger ”min” butik och därför behöver jag inte markera som reklam då jag tjänar inget på att länka. I texten hos Konsumentverket står det tydligt att det är reklam om man får något (pengar eller varor) för att skriva om dessa.
   Har pratat med en kille på Konsumentverket vid 2 tillfällen och i mitt fall är det svårt för jag skriver för jag har ett intresse i de kläder som säljs i den butik och webshop jag driver men som jag inte äger.
   Kommer att markera endast när det handlar bara om kläder och inte varje gång jag länkar i en text som handlar om något annat så garderar jag mig och gör vissa skeptiska läsare nöjda.
   Offentlig ursäkt? Knappast =)

  2. Påpekar att jag aldrig skrev att hen hade fel men att jag skulle ta reda på hos de som kan lagen i detta fall. Märkligt hur fel och hur mycket tolkningar man kan lägga in i när man läser =)

 2. Du äger inte din butik? Haha! Om nån ska gå på det måste du ändra på hemsidan där det står

  ”Född och uppvuxen i staden Bologna i Italien, mor till en underbar dotter, matte till en liten pälsboll och ägare av den underbara butiken och webshopen La Vendetta Clothing i Borås.”

  Ge dig och gör rätt för dig.

  1. Vet du Mino, du får tro vad du vill men personen som hjälpte mig med sidan ändrade bara namnet utan att ta bort äger =)
   Ge dig också och trevlig kväll på dig =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *