New brand: Af Klingberg …

Var uppe tidig imorse då en viss liten katt tyckte att det var lite för lugnt och tråkigt … =)

Efter en snurrig start på dagen hann jag med fota gårdagens leverans från vårt nya märke i butik & webshop: Af Klingberg <3

Igår kom nämligen dessa fantastiska snygga pumps som är tillverkade i Italien (var annars? =) och designade av två fantastiska svenska kvinnor för det är ju trots allt vi kvinnor som går i pumps och vem vet bäst hur skön en sko borde vara om inte vi själva?

Klacken och den där läckra detaljen bakom skon i en vacker nyans av guld gör dessa pumps till de du kan ha på dig till en elegant outfit men självklart även till dina denim.

Skor kan konsten att sätta en viss prägel på din klädsel så välkommen Af Klingberg till oss på lavendettaclothing.se

afrebecca4

Välj de i taupe eller i black, självklart har jag provat de och de är helt normala i storlek och helt fantastiskt sköna för att vara en pumps.

IMG_8563

Gillar ni bordet som skorna står på så gick jag in till mina grannar på Mariella Inredningar och blev lite sådär förälskad i det här bordet.

Det kostar runt 16000:- om du är intresserad för själv får jag nog bara sukta efter det men vinner jag på lotto (måste dock vara med för att vinna) så köper jag även stol och lampa … Tänk dig detta som kontorshörna <3

IMG_8564

IMG_8565

Enkelt, stiligt och lyxigt som pumpsen och det roliga var att Pia på Mariella har själv ett par <3

Nicole är redan hemma hos oss och har redan hunnit skicka sms om allt hon behöver … Funderar på om jag också skall göra en lista för efter en december månad med öppet även på söndagar och tråkiga januari skulle jag behöva lite sol och värme. Får helt enkelt bojkotta facebook och instagram för Johanna njuter på en vacker strand på Kanarieöarna och Mikkan skall till Thailand nästa vecka … Vet dock inte vem som skulle vilja ta emot min lista så skippar väl den =)

Butiken är öppen 11-17 idag <3

 

 

4 thoughts on “New brand: Af Klingberg …

 1. Bästa, bästa skorna, jag har såväl stövlar som bootisar från af klingberg och har aldrig haft skönare på fötterna. De är grymma och värda sin kanske något höga prislapp. De har en speciell mjuk innersula som är fantastisk. Bra inköp av dig, som vanligt.

  1. Vad roligt att höra MosterM <3
   Köpte in de efter att ha sett de på min väninna Mikaela och efter att ha hört av henne just att de är så himla sköna pga. den sulan som är speciellt framtagen för att vi kvinnor skall inte pinas.
   Snart kommer även stövlarna =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *