On my way …

Jag måste först och främst rekommendera en fantastisk dokumentär på 5 avsnitt som heter ”O.J. Made in America” där man inte bara får åter uppleva delar av den där märkliga cirkusen som rättegången mot honom innebar men även om vem O.J. var och om de historiska och politiska faktorer som möjliggjorde en ”not guilty” dom på den där processen som var nog för många mer spännande än vilken serie som någonsin har visats på tv.

oj-made-in-american-completely-fascinating-television-2016-images

Igår satt jag fram till 1 för att se färdigt den så nu efter 23 år har jag åter fått uppleva det som fascinerade mig 1994 när jag satt framför teven och tog del av alla bevis och om alla möjliga scenarion om rasism som LAPD kunde ha gjort sig skyldig till.

Nu lämnar jag O.J. och sitter på tåget med destination Köpenhamn där jag även skall möta upp min väninna Mikaela som också har en webshop. Vi skall titta på nästa höst/vinter kollektioner, lägga ordrar både på mässan och på showrummet där jag köper in Mou boots, Karl Lgerfeld, Love Moschino, Toga Pulla, Hudson Jeans och faktiskt ytterligare ett par märken som får förbli lite hemliga än så länge.

Förutom inköp skall Mikkan och jag prata lite om en framtid projekt/jobb så 2 mysiga dagar väntar.

Alla dessa nämnda finns dock redan hos oss på www.lavendettaclothing.se och många av de finner du för nedsatta priser vilket aldrig är fel <3

IMG_3789

Butiken är därför stängd idag, öppen imorgon 11-17 och stängd på lördag. Titta in på fredag om du bor i Borås för vi har vissa Please Jeans och Miss Me Jeans för 799:- och t-shirts för 299:- bland det som är på REA.

Nu skall jag njuta av min kaffe och av några timmar på tåget för rätt så skönt att bara vara några timmar innan man skall ta del av all den stim som väntar på mässan =)

Kram <3

4 thoughts on “On my way …

 1. Hej Michela! Undrar om inte du kan skriva lite om hur och varför du startade din butik? Tjänar du bra eller är det tufft ekonomiskt att driva egen butik? Hård konkurrens? Kanske är en fördel att ha en butik som sticker ut i en liten stad som Borås kan jag tänka mig, din butik verkar ju gå bra! Kan tänka mig att det även kostar en del att starta eget? Ja som du hör har jag ingen aning men vore spännande att läsa lite om det! Drömmer lite om att arbeta som du i framtiden, att vara sin egen boss och att arbeta med det man brinner för och tycker är kul. Kram

 2. Hej,
  hoppas du har skönt på fötterna. Själv fick jag köpa nya dojjor imorse efter att igår kunnat amputera bort båda fötterna.
  Lycka till med inköpen.

  1. Jag har bara på mig Mou bootsen så mina fötter mår bra, Mikkan bytte från högklackade stövlar till sina Mou boots också =)
   Misstaget med obekväma skor på en mässa gör man bara en gång =)
   Väldigt nöjd med mina inköp och idag blir det showroom och Revolver, vi kanske ses <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *