Med målet att överleva …

Sitter här på tåget och läser lite nyheter samtidigt som jag hamnade på DENNA sida där man tar upp intresset för att köpa sig ett boende som skulle kunna vara räddningen vid en eventuell katastrof oavsett om det handlar om en kärnvapenkrig eller annat som kan äventyra vår värld över ytan.

Att investera i en skyddslägenhet verkar numera vara något som inte längre engagerar de religiösa som kanske tror på världens undergång men dessa tankar finns nu även hos gemene man där dock endast de rika har den ekonomin för att göra en sådan investering ”ifall att”.

Vissa av dessa komplex under marken har egen bio, gym och självklart finns alltid mat för 1 år framåt. Som hämtad ur en film ingår även att man blir hämtad av en pansarvagn om man befinner sig inom en radie av 643km.

Visuellt har vi sett sådant på film, vissa trodde på att något skulle hända vid milleniumskiftet efter tolkningen av Nostradamus skrifter men det enda som skedde var att man fick fira in ett nytt år.

Survivalism är den rörelse som innebär att man skall vara förberedd för överlevnad oavsett om det handlar om första hjälpen, bygga hus eller lära sig konsten att finna och hamstra med mat och vatten.

Borde vi lära oss att vara förberedda, att lära oss konsten av självförsörjning, kunna göra en eld och sådana grundläggande lärdomar som kanske alla människor borde kunna idag eller skall man bara tro och hoppas på att något kommer aldrig att hända oss?

En timma kvar innan jag är fram i Köpenhamn så lämnar tankar om domedagen för något mer ytligt <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *