MIna Kardashian former …

Me myself me … eller?

OYPP5858

 Nej då, har kommit på hemligheten till de där Kardashian kurvor utan någon större ansträngning men till skillnad till henne så får jag de bara på bild och då bara på en bild =)

Idag finns det alltså appar som förminskar och förstorar men man får passa sig för det är lätt att bli avslöjad om man står som mig framför en spegel. Titta till höger, spegeln är inte riktigt rak längre =)

Förutom filter av alla dess möjliga slag kan vi hur enkelt som helst även förändra våra kroppar på de bilder vi väljer att lägga ut. Teknikens värld =)

Så såg jag ut i ”naturlig” form vilket även kan få en och en annan att höja på sina ögonbryn (de går också att ändra förresten =)  men med ordet naturlig i detta sammanhang menar jag utan tekniska redigeringar …

Spegeln ser förvisso lite sne ut även på denna bild, hahaha!

IMG_8547

Man kan visst även göra stora ögon, fixa till ett leende och en massa annat men hela ansiktet blir väldigt märklig så låter bli =)

När du ser på vissa bilder så ha detta i tankarna, den personen kan ha gjort små eller stora korrigeringar …

Nu skall jag ge lite mat till mina min kattbebis, min tonåring och min hundpensionär … Olika åldrar i denna famiglia <3

 

3 thoughts on “MIna Kardashian former …

  1. Härligt att du kan bjuda på dej själv så mycket:). Kommer ihåg ett inlägg M. Graaf skrev för flera år sedan. Där berättade hon om filter som alla hade på sina bilder och jag blev så himla lättad. Hade ingen aning om att det fanns och kände mej så jäkla rynkig när jag jämförde:( Trodde bara proffsfotograferna kunde trixa med bilderna. Och ikväll fick jag lära mej ännu mera!

    1. Vissa saker tror man att man kan göra bara i photoshop vilket säkert blir bättre men sådana här fix kan man enkelt göra i mobilen och stora internationella kändisar har uppmärksammats just för att de själva fuskar till sig lite former =) Hemligheten är att stå framför en neutral vägg för annars är det lätt att bli avslöjad om man nu skall låtsas =)
      Tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *