In bed with …

… min influensa =)

Om jag igår låg i sängen hela dagen så tog jag denna morgon 2 treo och gjorde den där kraftansträngningen för att få iväg några ordrar, gå till den tiden jag hade bokat för att färga min utväxt, köpa en sallad och åter komma hem till sängen.

IMG_8133

Passade helt enkelt på att äta en vanlig nyttig lunch något jag tyvärr oftast hoppar över då jag är i butiken själv men dubbelt så gott att få njuta av den i lugn och ro …

IMG_8142

Skall nog sova en stund nu och måste bara visa en bild på mina två sötnosar här för en stund sedan =)

Knut är världens snällaste hund och säger aldrig ifrån. Han sitter/står som om han vore en monument när Molly försöker slå till honom eller bita honom på tassarna för att få lite uppmärksamhet och få igång honom på någon slags lek =) Förgäves … Nu ligger hon och sover på mina ben och han under sängen =)

Ett inlägg om hund eller katt kommer senare <3

IMG_8174

2 thoughts on “In bed with …

  1. Hej! Letar efter den stora vasen i guld som du pussar på. Vad heter affären och/eller vad heter tillverkaren. Blev helt förälskad i vasen. Mvh Annika

    1. Hej Annika, om du menar den vasen i guld med rosor på i samma färg all over så skall du googla på ”Buketten Borås” så får du höra med de om de kan skicka eller om de kan säga vem tillverkaren är. Har dessvärre ingen aning =)
      Kram och lycka till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *