Camp Castellari …

Det har varit en låååång natt och morgon för dessa 4 tonåringar som har sovit över här hemma då de somnade först vid 6 tiden

Fick vara med i soffan när de tittade på ”Sjätte Sinnet”, minns ni den? Själv kommer jag ihåg den som en ”läskig” film där repliken ”I see dead people” blev en klassiker …

sjatte_sinnet_blu_ray

Skärmavbild-2015-10-12-kl.-15.18.42

När jag såg den igår kväll så var den helt plötsligt inte lika jobbig att titta på kanske pga. att tjejerna själva tyckte inte att den var så hemsk som jag hade fått de att tro =)

Efter filmen, godis som knappast rördes och mobiltelefoner som användes på löpande band gick jag och la mig i mitt rum då klockan var närmare 2 på natten.

Tjejerna valde istället att göra ”anden i glaset” men av vad jag förstod från mitt sovrum så var det inga större sensationer den bjöd på tack och lov =)

IMG_2906

De var vakna och fnittrade till 6 på morgonen och när jag hörde min dotter säga ”ni måste vara tysta av respekt för att mamma måste sova” då tänkte jag inombords att hon själv måste ha varit dödstrött om hon använde sig av respekten till mig som en ursäkt =))) eller så var det en genuin omtanke …

Viid 8 gick jag upp för att mötas av denna syn =)

IMG_2905

Knut och jag gick en liten promenad, köpte kaffe för att inte störa de med kaffekokande och nu ligger jag åter i sängen med Molly på magen i väntan att de vaknar då de behöver nog sova en liten stund till efter att ha ”dygnat” .

IMG_2912

Nu skall jag läsa lite nyheter och ta mig ett varmt bad i tystnad så önskar dig en skön start på denna söndag <3

2 thoughts on “Camp Castellari …

 1. Åh vad mysigt med ett gäng kids hemma, älskar de gånger då döttrarna har kompisar hemma på övernattningar. Fnitter, ”storfrukost”, läskiga filmer och hysteriska skratt. Allt i en stor röra :)
  Brukar se det som ett privilegium att de vill vara här, att de trivs och att känner sig välkomna.

  Ha en fin söndag!!
  PS. Er lägenhet ser verkligen mysig ut jag gillar din stil.

  1. Håller med dig, den här typen av kaos är välkommen för den skapar mysiga minnen om sömnlösa nätter på ett bra sätt =)
   Knut, Molly och jag undrar mest när de vaknar för som sagt, de somnade vid 6 så kanske vid lunch att någon öppnar upp ögonen =)
   Tack snälla och detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *