Utväxt magi för 199:-

När jag var väldigt ljusblond retade jag mig lite över den där mörka utväxten som kom efter bara 2 veckor för att i fjärde veckan vara rätt så markant.

Det var dock inget jämfört med hur jag känner mig nu när mitt hårbotten färgas betydligt mörkare och min utväxt kryper fram och visar sig vara grå!!!

När det gäller utväxt finns det inget som jag tycker är fulare än en ljus utväxt jämfört med den mörkare som kunde ändå se något naturligt ut i ngn vecka.

Problemet är att jag färgar det kanske femte/sjätte vecka men redan efter 2-3 veckor syns den väldigt tydligt.

Fick dock lära mig sist att det finns en sådär ”mirakel spray” som dock var slut när jag var på Youniqe sist men som jag köpte idag när jag gick runt på olika ärenden.

Då de testade färgen på mig får jag vänta med en före och efter bild men det den gör är att den färgar bort din ljusa/gråa utväxt och den håller fram till att du tvättar håret.

Sprayen är från l`Oreal och kostar 199:- vilket jag tycker vara ett fantastiskt pris för något som åtminstone jag kommer att använda. Väldigt dryg kommer den nog att vara också då det är bara lite botten som behöver färgas.

img_8029

Färgen som valdes till mig är ”dark blonde”, smälter perfekt in och får den där gråa utväxten att försvinna och så är det så att ”syns den inte så finns den inte” =)

Skall visa en före och efter bild när jag har tvättat håret men bor du i Borås gå till Youniqe och testa själv eller sök efter denna spray i din stad.

Nu skall jag som många andra titta på Cancergalan <3

 

2 thoughts on “Utväxt magi för 199:-

 1. God morgon!

  Vad spännande… väntar resultatet av sprayen :)). Jag har testat deras spray som heter blond men har en grön/blå förpackning å jag blev riktigt gul så på mig funkade den inte ;). Såg inte riktigt klok ut … hihi.

  Visst var det en fin gala igår? Man sitter ju med tårar i ögonen hela tiden.

  Ha en fin dag fina du!
  Kram Lotta

  1. God morgon,
   ja, den som är blond sa de att jag ej skulle ha just för att den är alldeles för gul, jag färgar numera mörkare vid utväxten så därför kan jag ge mig på den som heter dark blonde som visst är bättre än light grey =)
   En fantastisk gala och man kan inte tänka på alla de personer som varje minut kämpar i sin sjukdom och självklart även anhöriga och vänner som påverkas av denna fruktansvärda sjukdom.
   Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *