Nyårsdagen …

Och så kom den där dagen på året som förknippas med en omstart, med ett nytt kapitel i livets bok, med de där nya möjligheter att förverkliga sina drömmar och mål som oftast är samma år efter år.

Om bantning eller sundare livsstil ingår i de vanliga visioner så gällde den inte i vårt fall denna första dag på året då vi åkte till Joe Farellis i Göteborg och mumsade i oss deras goda söndagsbrunch.

dscn7910

dscn7915

dscn7918

Och någon har lånat min tröja från Karl =)

Göteborg är verkligen en mysig stad som vi dock lämnade efter ett par timmar för att åka hem till våra myskläder och soffa efter att ha ätit oss mätta på den där kombinationen av frukost/lunch/middag …

dscn7924

(Jacka Don Vanquisher, jeans Circle of Trust, skor Mou Boots. Exakt som igår helt enkelt förutom överdelen som dock ej syns =)

Imorgon är det måndag vilket innebär att butiken är stängd så skall passa på att titta på tapeter till mitt sovrum och hall då dessa skall tapetseras om för att få rummen att bli lite ljusare. Lite förnyelse så som det ofta är när ett nytt år startar.

Skickar dig en nyårskram oavsett om du tycker om idén om att den innebär något nytt eller om du ser det som en helt vanlig dag <3

Titta gärna in hos www.lavendettaclothing.se för att shoppa lite i vår märkesrea …

Denna enkla men allt snygga blus i cobalt blått från Gestuz  är perfekt även under en svart kavaj och är bara en av de plaggen du kan fynda i märkesrean.

img_8176

Just nu finner du även Please Classic i velour och manchester för endast 999:- då bara några finns kvar av varje.

img_6841

Tjejerna har tagit ett bad, haft lite spa medan Linda och jag har suttit i soffan och bara vilat en stund. Vi är lite trötta helt enkelt … Första dagen på 2017 går mot sitt slut <3

 

2 thoughts on “Nyårsdagen …

  1. God fortsättning till dig! Jag gillar din blogg och dig mycket, du går inte till överdrift och jag har svårt att tro att du kan reta upp nån med din blogg. Det är alltid en stunds avkoppling att gå in och läsa, så det vill jag tacka dig för, ha det fint på det nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *