Att känna det där obehagliga trycket …

Denna morgon stressade jag lite extra innan öppning av butiken och kände en obehaglig känsla vid hjärtat och armen så bestämde mig för att hämta blodtrycksmätaren som läkaren har sagt att jag skall åter låna hem.

Kände mig helt enkelt lite smått orolig …

När jag kom till vårdcentralens reception fick jag en märklig reaktion och började gråta samtidigt som jag bad om ursäkt för mina tårar som jag egentligen inte ens visste vad de berodde på och som jag tyvärr inte kunde hejda …

En icke så ovanlig reaktion sa den snälla receptionisten som såg till att jag fick träffa både en sjuksköterska och en läkare som var helt underbara när jag fortsatte gråta även hos de när de frågade hur jag kände mig.

Troligtvis en lindrig form av ”ångest” pga. stress trodde hon att den obehagliga känslan berodde på.

För säkerhetens skull tog de ett EKG som inte visade några tecken på något att oroa sig, tack och lov.

Kvar en otrolig trötthet och så var jag väldigt varm resten av dagen så vid 16 stängde jag butiken för att gå hem och krya på mig <3

Imorgon har jag öppet 11-18,  den 31/12 och 1/1 är butiken stängd för att säga adjö till det gamla året och välkomna det nya <3

Hämtade ut våra Julklappar från min syster och mina syskonbarn och vi fick mysiga pyjamas och helt underbara personliga brev, GRAZIE <3

img_7813

Glöm inte heller att märkesrean där du kan finna allt från höstens/vinterns plagg till sådant du kan njuta av redan nu på semestern i solen och till kommande vår och sommar.

Varför inte köpa den där vinterjackan från italienska Don Vanquisher som du kommer att kunna ha i minst 4 månader och som du kan köpa 7000:- billigare? <3

img_2649-747x1024

Bältet är bara ett test men inget som behövs =)

15622003_10154233792898660_3356502096258539982_n

Eller varför inte en av våra t-shirts från italienska Love Moschino nu till rabatterade priser?

img_0332

Och så finns de snygga sommarplaggen för snart är det just den säsongen vi får in i butiker och webshopar.

Sonja blusen från Fira finner du HÄR för 799:- (storlek S kvar, men passar även dig som har S/M)

img_9100

Få märken kan konsten att blanda ihop färger och print på samma exklusiva sätt som amerikanska Hale Bob, se bara på denna underbara blus, 1/S kvar <3

12745841_10153457307638660_7759552814061247191_n

Nu skall jag verkligen njuta av min små djur, Nicole är hemma och jag kommer att somna riktigt tidigt denna kväll tror jag då jag skall ha öppet imorgon ifall att någon helt plötsligt kommer på att ni inte har något att ta på er till nyårsafton. Hos oss finner du både snygga klänningar från For Love and Lemons och glittriga sådana från Valerie.

Titta gärna in i webshopen www.lavendettaclothing.se så önskar jag dig en trevlig kväll när det nu återstår 2 dagar innan vi får skåla in anno 2017 <3

2 thoughts on “Att känna det där obehagliga trycket …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *