Det här vill du kanske fira Nyårsafton i …

Nyårsafton nästa för att sedan lämna Anno 2016 efter mig, ett år som generellt sätt har varit i vardagen något tråkig men utan några större dalar. Mer åt det platta för ovanlighetens skull men så tycker jag att platt är något tråkigt …

Nyårsafton firar vi med middag hemma hos oss, en middag som Nicole och kompisen Holly skall komponera efter vad de själva önskar.

Den här gången skall vi dock inte vara bekväma och sitta  i våra pyjamas eller mysdressar. Vi vill istället fira in anno 2017 med lite glamour och köra något mer uppklätt för ovanlighetens skull vilket innebär att den där blazer från For Love and Lemons som hänger i butiken och som jag lånade hem för att prova den ligger något risigt till =)

Cool, elegant på ett mer icke traditionellt sätt, kvinnlig, skön, unik och helt klart en utstickare <3 1/M och 1/L finns HÄR.

img_1689

En enkel svart byxa eller jeans till den så är man uppklädd utan att vara det och jag lovar att det inte är många i Sverige som har den. Skulle nog nästan påstå att jag är enda butiken i Sverige som köpte in den då jag ej har sett den hos någon annan men är inte helt säker på detta …

Varför inte ha en behå från Marlies Dekkers under blazern eller ett enkelt svart linne?

img_1688

Hittade den här bilden på den på Pinterest så ser du hur snygg den är till jeans och ett enkelt halsband.

img_1344

Guld och svart är lika vackert som vit och guld på sommaren <3

Idag var jag nere och jobbade tre timmar men då jag har haft ont i halsen och känt mig något febrigt stängde jag och gick hem då jag behövde verkligen krya på mig lite denna tisdag.

Imorgon har jag dock öppet 11-18 som vanligt men nu skall jag njuta av en kväll med tända ljus hemma själv med Knut och Molly, tvätta håret, ligga med en ansiktsmask med en massa fukt i några minuter och njuta av en riktig mysig ego kväll.

img_7795

Tomten kom även med en jättefin cykel som jag fick levererat innan Jul (han hade nog svårt att få med sig allt på sitt släde) och som jag längtar efter att använda och så fick jag mina MOU BOOTS i modellen sneakers i guld <3 1/36 och 1/39 finns kvar och de är normala i storlek.

img_7803

img_7801

Perfekta även till våren <3

Ett annat tips till Nyår är DENNA fantastiska långkjol gjord av lager av tyll i färgerna nude och black för en lyxig känsla.

Helt magisk i onesize storlek med resårband och i en längd som du lätt kan klippa om för lång.

2016122314221796220_sbig

15123421_10153918976728204_6431942576481189976_o-1

Förutom kjolen har vi i butiken underbara klänningar med kjolar i tyll från detta nya svenska märke så välkommen in att titta och prova.

2016122413051881670_sbig

Nu lite hemma spa <3

 

 

4 thoughts on “Det här vill du kanske fira Nyårsafton i …

  1. Hej

    Ja nu är julen över, de går så fort. Krya på dej, hoppas de försvinner. Det går mycket förkylningar och kräksjuka nu, hujedamej… Tack för rean du kört igång
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *