Så här skall min Jul vara …

Och så kom sista söndagen innan Jul och som oftast finns det människor som längtar efter Julen och allt man förknippar med den medan andra längtar bara till att den är över.

Vissa får leva Disney drömmen, vissa sitter ensamma framför teven och känner sig ännu mer ensamma, vissa stressar bland olika familjer för att göra ”så många som möjligt glada”, andra bjuder hem till sig och får jobba på för att bjuda på det där svenska Julbordet som de flesta vill mumsa i sig den dagen. Vissa barn gråter för att de fick inte vad de önskade sig, vissa blir överlyckliga, de flesta blir glada för stunden för att inom ett par dagar glömma bort vad de fick …

En massa olika scenarion som är Jul då den ser nog väldigt olika ut från dörr till dörr <3

Den fina granen och Julpynten i butiken kommer från Artflowers.

dscn0979

Tror att jag skall köpa en palm till sommaren där för lovar att du kan inte urskilja de från riktiga. Minns när vi köpte växter hos de till förra butiken och tjejen som hjälpte oss vid några tillfällen gick och vattnade de =)

dscn0976

dscn0977

Vad skall jag göra denna Julafton? Min blir väldigt lik den som var förra året och som jag personligen tyckte var verkligen mysig.

Uppsittarnatt med min väninna Linda, hennes dotter och självklart min dotter och även min mor som kommer en stund. Bingolotter är inköpta och så skall tjejerna laga den där middagen som de själva vill äta dagen innan all Julmat.

På morgonen gemensam frukost, paketöppning, julklappsspelet och vid 11 lämnar de oss för att gå till sina respektive pappor med familj. Linda och jag njuter av en god Jullunch hos hennes föräldrar (älskade Julmaten förra året) och efter en promenad med Knut (han får nog också lite korv den dagen) så skall vi hem till våra mysdressar och titta på filmer med en liten katt och en äldre hund i soffan tillsammans med oss.

Att veta att min dotter får den där Julen med släktingar, barn och svensk Julmat gör att den stressen jag annars hade känt är borta för när det gäller mig själv får jag fira en underbar skön Jul <3

Hur skall du fira om du firar?

Avslutar med två mysiga överdelar från amerikanska Free People som nog gör de mjukaste och skönaste höst och vintertröjorna, sådana som inte ”sticker” och som bara är helt ljuvliga <3

Isle of Sky Pullover (1/XS och 1/M kvar)  och Flared Fluffy Jacket (1 XS/S)  finner du HÄR medan väskan är från Karl Lagerfeld <3

img_1065

img_0982

Kanske något att önska sig i Julklapp? <3

Nicole åkte med sin pappa och familj till en djurbutik för att köpa presenter till broderns hamster, Knut och katten. Hon fick en budget på 300:- för deras julklappar och då hon ville gärna köpa en sådan där ställning till katten så blev det bara 70:- kvar till Knut vilket hon tyckte var orättvist …

Om man är i vissa familjer noga med att barnen skall få lika mycket så är det i våran djuren som skall innefattas av denna rättvisa =)

img_1147

Nu skall jag ta mig ett varmt bad och fixa till lite här hemma för imorgon blir det en intensiv och efterlängtad dag. Jobb fram till lunch och så skall en väninna hjälpa mig i butiken då jag skall hämta lilla katten i Norrköping <3

9 thoughts on “Så här skall min Jul vara …

  1. Ja, det skall faktiskt bli rätt så mysigt… Efter att ha jobbat dagligen så är ett par sköna hemmadagar utan en massa stress precis vad jag behöver och känner för <3

 1. Hej

  Lycka till imorgon med er nya familjemedlem, ser framemot bilder på kissen. Hur mår du nu ? hoppas du inte har någon mer yrsel
  Kram

  1. Har haft några bra dagar Nettan men igår kväll och idag var jag sämre men har fått instruktioner att öka mina tabletter och så vill min läkare att jag skall låna blodtrycksmätare om 2 veckor igen för att se om det har hjälpt … Tack för omtanken … Bild kommer kanske sent imorgon kväll eller på tisdag på när de möts =)

 2. Snälla, snälla, snälla…………..
  Kan du inte lotta ut granen du har på bild 1,
  såååå .. fantastiskt snygg.
  Min drömgran alltså.

  Lycka till med lilla kiiisen.
  Vad blev det för namn nu då ?

  Hälsningar Skåne.

  1. Söt du är Agda, visst är den fin <3
   Fråga de på artflowers om de kan ordna en tävling så kan jag isf. länka till den =)
   Tack snälla, troligtvis Molly men vi skall se om hon är mer Molly än Sandy ... Tycker personligen att Molly är gulligare till Knut ...

 3. LyckaTill idag på den Stora Dagen!
  Det är en fantastisk upplevelse att få hem en ny liten familjemedlem.
  Det kommer att gå bra med både Knut och den lilla Tjejen.
  Man får ge dom lite tid bara.
  Vad blev namnet?Molly?
  Molly är så gulligt namn,men naturligtvis är det du och din dotter som ska känna att det känns rätt!
  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *