La Vendetta Clothings Julkalender dag 1 …

1 december och Julen närmar sig med allt det som förknippas med den.

Något som hör Julen till är den där Julkalendern som man fick som barn (hade så gärna fortfarande velat ha en måste jag erkänna). Minns att mormor såg alltid till att, även om vi bodde i Italien, fick den där bruna säcken med texten i rött som hon själv hade sytt dit och alla paketen var inslagna i vitt papper och rött snören.

Att vakna för att öppna ett paket var alltid lika spännande oavsett om det innehöll ett suddgummi som var gjord som en katt eller en mössa hon hade själv stickat.

Hos oss på La Vendetta Clothing ordnar vi istället en lite mer modern sådan. Inte lika mysig men med förhoppning att ni kanske får möjligheten att handla något som ni gillar till ett bättre pris.

Denna första decemberdag är det Esmeralda blusen från Fira som gömmer sig bakom vår första lucka.

15181498_10154162312898660_4542470814647330973_n

Blusen är snygg även till våren/sommaren då färgerna gör den så lätt att matcha till bland annat jeans oavsett om det är shorts, kjol eller vanliga denim <3

img_0366

På bilden oval med DESSA Miss Me Jeans och DESSA älskade Mou Boots <3

Nu har klockan hunnit bli 530 och jag skall ta en dusch, klä på mig och åka till Göteborg för inköp så idag ber vi våra kunder om ursäkt men jag kan inte öppna förrän 13.30.

Sista inköp före Jul så efter idag är det ordinarie tider som gäller förutom att vi även har öppet på söndagar 12-16.

Nu måste jag skynda iväg men glöm inte vår lilla Julkalender där lucka nr 1 finns HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *