Inköp och trötthet …

Nu har det gått 3 dagar sedan konturen på läpparna gjordes hos Lucie på Klinik Villastan och så här såg det ut igår kväll <3

img_0064

Förutom att göra konturen så suddade Lucie in färgen hon valde även lite in så att det inte skulle bara bli en markerad linje. Som sagt, om 4 veckor skall hon fylla i så att det blir alldeles perfekt utifrån hur det ser ut då men visst ser man redan nu en skillnad? Läpparna är fortfarande svullna men även det lägger sig …

Imorse vaknade jag kl. 5, klockan 6 gick jag ner till butiken med en lampa och så köpte jag med mig till Nicole det som fick vara Julkalenderns första paket: hot chocholate och lussekatt, självklart en rosett för att göra det hela mer Juligt =)

img_0081

Lite lyx för Nicole att få starta dagen så här kan jag tycka så hon får inte vänja sig =)

Klockan 730 tog jag bussen till Göteborg för att sedan åka till Sockerbruket där jag hade inköp för våra märken For Love and Lemons, Oneteaspoon och Free People.

img_0093

Den här bilden är från förra inköp hos de underbara tjejer från Grey Garden Agency men tittar du noga så kanske du känner igen den snygga oversize tröja i färgen ivory? Ja, det är just en av de nyheterna som levererades till oss i veckan och som du finner HÄR <3

img_3945

Fantastiska märken och vad skall man säga om For Love and Lemons? Som alltid helt amazing <3

Tillbaka till butiken och måste erkänna att jag är väldigt väldigt trött men strax före stängning kommer en grupp killar/män för att kanske köpa någon Julklapp till sina tjejer och så skall det skyltas med Jul efter det <3

Kram från en trött Castellari <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *