Black & laze …

En färg som man alltid känner sig bekväm i är och kommer nog alltid att vara den där svarta färgen som sällan kan bli fel och som kan kombineras till allt.

Från For Love & Lemons har vi fått in en underbar långärmad svart blus som inte sitter åt och som har den spetsdetaljen som gör den lite extra romantisk sexig för just den kombinationen av attribut tycker jag beskriver detta LA märke som bäst.

img_9981

(Blus For Love and Lemons HÄR, svarta byxor Oneteaspoon HÄR)

img_9977

Se spetsdetaljerna vid ärmen … D E T A I L S <3

img_9984

Nu börjar tiden då många blir bjudna på lite fester, middagar som kanske kräver att vi inte kommer i ett par slitna jeans och tisha samtidigt som vi vill känna oss bekväma för att inte känna att vi vill lämna återbud och mysa i våra mjukisbyxor hemma …

Skriver detta då jag har haft några kunder som verkligen har känt exakt den känslan för självklart skall vi inte tacka nej till något när vi annars klagar över att det aldrig händer något? Lite typiskt oss människor att klaga över det för att sedan känna det där … vill stanna hemma känslan =)

En sådan här top är ett tips på något som sitter skönt på men som ändå känns festligt <3

Både toppen och byxorna finner du hos på www.lavendettaclothing.se i både webshop som butik …

Ikväll längtar jag lite extra efter den sköna fredagsmyset och Nicole är hos mig denna helg också så extra mys helt enkelt …

Så här såg det ut imorse innan hon gick till skolan och Knut och jag till jobbet =)

Denna lilla famiglia <3

img_7600

Nicole skrattade när jag sa till henne att under en kort period var hon och Knut lika gamla men idag är hon tonåring och han i pensionsåldern =)

10526177_10152704870273660_2692263050125020715_n

Pure love <3

2 thoughts on “Black & laze …

  1. Du ligger verkligen i med dina kläder, bloggar, insta, facebook, snapchat och det är tufft med att hinna med allt men jag tycker du gör det bra och så har du god smak vad gäller kläder också för det är mycket snyggt du har för det mesta. Kör hårt och lycka till i fortsättningen också men försök att vila dig ibland och en mysfredag är väl en bra början .. ha de gott G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *