Don Vanquisher jackorna …

November smyger sig fram och snart är det dags för mig att fylla 45 år och även om man brukar säga att det är roligare att ge än att få så måste jag nog erkänna att för min del är det minst lika roligt att få OM man får något man gillar så klart =)

Om Nicole har redan lämnat till mig sin lista på förslag på Julklappar (föredrog när hon var i den åldern då man kunde gå till en leksaksaffär då paketen var betydligt billigare) så har jag i mitt lilla huvudet också gjort en liknande gällande just min stora dag och en mjuk paket jag hade gärna önskat mig säljes just hos oss på www.lavendettaclothing.se

För en ”jackoman” (= person som älskar jackor) som mig så är självklart en Don Vanquisher jacka den jag vill ha <3

Förra vintern fanns ingen kvar i min storlek men i år har flera kommit i den rätta storleken som är just min men nu återstår ”problematiken” gällande det där valet för hur väljer man när man gillar alla?

DENNA är något längre vilket självklart är något jag uppskattar om det blir kallt denna vinter och så har den pälsen i både svart och beiga nyanser vilket gör att den är ursnygg till precis allt … Den guldiga dragkedjan och den läckra loggan som de detaljer som är för mig så mycket Don Vanquisher.

img_0312

img_0319

img_7405

Två av dessa sålde rätt så snabbt så igår kom påfyllning av 1/S och 1/M och i samma leverans kom denna läckra jacka i camo och päls som ännu ej finns i webshopen men som kostar 19998:- och 1/S och 1/M finns.

Tog bilden nedan mär jag provade den i samband med order … Ingen typisk Don Vanquisher jacka i den bemärkelsen att den är mer cool än elegant men gillade den direkt för den sticker ut som alla hans andra …

img_1294

En uppskattad model som sålde slut förra vintern är den i kortare model som finns i både olivgrön och i svart.

donshort

Hur kan man välja en favorit när alla är det och då man valde redan vid inköp just de där godbitarna som föll en i smaken …

En ny model är DENNA som är perfekt till alla som inte gillar guld och som föredrar kaxigt men stilrent. Helsvart och med en krage som är helt fantastisk …

img_0099

Titta bara in HÄR om du vill se våra Don Vanquisher jackor (med undantag för den i camo som kommer inom några dagar).

Har en månad på mig för att fundera vilken som är min favorit <3

Idag stänger Knut och jag 17.30 och har imorgon öppet endast 15-18 för att sedan återgå till ordinarie tider.

Kram <3 

 

2 thoughts on “Don Vanquisher jackorna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *