Knuts besök hos ”frisören” …

Idag har jag tagit Knut till ”frisören” för även om detta är nog inget man gör ”tummen upp” till som uppfödare så är min lille en äldre herre på snart 10 år och har låtit honom trimmas de senaste 2 våren vilket har resulterat i en gladare och piggare hund.

Till skillnad från många andra från samma ras så har han en massa underpäls som inte försvinner genom att man borstar/kammar honom så kände för att göra livet lite lättare för honom även denna höst. Stannade kvar hos honom och låt mig säga att jag har världens sötaste (alla hundägare får tycka att just deras hundar är de gulligaste som finns).

Det tålamodet han visade under hela klippningen bekräftade bara vilken fantastisk hund jag har sedan 9 år <3

img_7318

img_7327

Visar slutresultatet imorgon för de klippte honom även lite runt huvudet så klart för lejon frisyren kändes inte så modern längre … =)

En riktig liten mini björn och när vi lämnade den underbara kvinnan som klippte honom var det 2 personer som stannade oss för att fråga vad det var för något jag gick runt i koppel med =)

En riktig liten människotjusare är han och det händer ofta att kunder ”fastnar” på golvet hos honom istället för att fokusera på anledningen till att de kom in till butiken.

Tycker dock att det är mysigt och personligt för minns själv fortfarande den lilla butiken som sålde knappar som jag ville alltid gå in till som liten då de hade en papegoja som pratade … Hos mig kommer man för att titta på kläder men även för klia den här lille herren på magen då han gärna lägger sig på rygg för att få lite massage <3

Nu har han legat här i soffan medan vi har läst om industrialismen, de olika samhällsklasser som uppkom och om J.S. Mill (bland annat) Gammal kunskap kommer lite till ytan men förvånad ändå hur mycket man glömmer bort av det man en gång har pluggat.

På onsdag har hon provet så nu får vi plugga vidare <3

 

8 thoughts on “Knuts besök hos ”frisören” …

 1. Hej Michaela!
  Din hund är verkligen helt bedårande. Går själv i tankar att skaffa mig en pomeranian och tänkte höra om du har någon kennel att rekommendera? Finns kenneln kvar där du köpte Knut? Om det nu var därifrån han införskaffades :)
  Tack för en inspirerande och härlig blogg!
  Önskar dig en fortsatt bra vecka!
  Kram Sofia

  1. Hej Sofia, det är en bedårande pomeranian som är social och inte alls som den ”typiska” lilla hunden som skäller på allt och alla =)
   Minns inte namnet på uppfödningen men hämtade honom i Luleå men kan kolla i stamtavlan och återkomma med ett svar =)
   Kram

 2. Tusen tack för att du tog dig tid att svara. Jag får hålla utkik i Luleåtrakterna och hoppas att jag hittar en lika ljuvlig hund =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *