Att se dressad ut i t-shirt …

Klockan 8 var jag redan på jobbet för att packa ordrar då ni är många som passar på den här helgen att uppdatera garderoben iom. hösterbjudandet (se tidigare inlägg).

Jag gillar att sitta nere på kontoret i mitt lilla ordnade kaos med en kopp kaffe på söndagar (när jag inte har min lilla och om jag är hemma) för ingen stress råder på söndagar då allt är stängt och jag kan fixa ordrar, uppdatera webshopen i lugn tempo utan att behöva tänka att butiken skall öppnas inom en timma.

En skön start även om ingen ledig sådan. Nackdelen med att gilla delar av sitt jobb är att man jobbar ofta/nästan alltid.

Inte många (inga) som rörde sig i centrum denna söndag vid 11 tiden så passade på tillsammans med Karolina som idag fyller år (åter GRATTIS <3) att fota en av många stilar som man kan använda en tisha till.

img_0118

Jag älskar t-shirts för de är användbara året runt och kan användas som top till slitna eller vanliga denim men även för en mer dressad look under en kavaj eller till en avslappnad sådan under en kofta.

img_0126

T-shirt & väska Karl Lagerfeld, byxor Oneteaspoon, skor Pavement, kavaj Please/imperial.

img_0130

Det här är en sådan klädsel som aldrig är eller kan bli fel och där varje plagg är användbar med annat som du redan har i din garderob.

Till dig som undrar och som har kanske min storlek som någon slags referensram så har jag M på tishan från Karl HÄR, L på kavajen HÄR (gå upp en storlek på denna och den är helt fantastisk skön och stretchig), storlek 27 på byxorna från Oneteaspoon HÄR och storlek 38 (som alltid) på skorna HÄR.

Det blåste en del idag med lite kyligare vindar innan solen visade sig tacksamt i ett par timmar.

img_0127

Det gällde för min del att ha huvudet uppe och inte titta ner för då hade min utväxt synts lite för tydligt för nu när jag färgar mitt botten mörkare så syns det att mitt hår har lite grått i sig =) Redan???

Måste säga att jag gillar den här längden på håret för det där lååååånga som jag hade periodvis i några år var verkligen lite väl långt men sådant kommer man på i efterhand när man tittar på ”gamla” bilder.

img_0138

Karl tishan finns i vitt som på bild men även i svart och även om jag tycker att den är klassisk och modern och passar alldeles perfekt även under en kavaj så har vi flera och billigare sådana som de från italienska London Ink.

Väskan, även den från Karl Lagerfeld, är en favorit med den snyggaste guldiga kedja jag har sett och i en model för oss alla som har insett att ju större väskan är ju mer har vi i den utan att hitta de där nycklarna eller annat  när man väl behöver de.

Skorna från Pavement har den där perfekta klacken som du enkelt kan gå i och som du även kan använda till de där tillfällen som du aldrig hade haft en 12 cm high heels men som du ändå hade önskat något annat än en stövel eller känga till.

img_0140

Kläder/skor/accessoarer från www.lavendettaclothing.se

Efter att ha lämnat butiken kom en vän på kaffe och glass =) och nu skall jag ta tag i några måsten innan ett varmt bad med en massa skum väntar <3

Hoppas du har haft möjligheten att njuta av en skön söndag <3

2 thoughts on “Att se dressad ut i t-shirt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *