De Niro uttalar sig om Donald Trump …

Hade jag orkat så hade jag tittat på Hillary Clintons och Donald Trumps debatt men den börjar kl. 03 svensk tid så inser att jag får ta del av vad som har sagts genom medierna imorgon för den där sömnen är ju trots allt rätt så skön att få …

Får erkänna dock att nyfikenheten är någorlunda stor över att höra vad dessa två kandidater säger med tanke på senaste nyheterna om Trump. som märkligt nog har gått så långt att han är där han är trots allt korkat och provocerande han har uttalat offentligt utan ånger om det mesta och på ett respektlös sätt vilket gör honom inte till den personen jag själv skulle vilja se som President.

Hans signum om att agera opolitiskt och säga det han tycker på ett primitivt sätt har gjort att han har fått många anhängare men att han skulle ta sig så långt genom hans väldigt opolitiska tillvägagångsätt och uttalanden hade jag nog aldrig gissat.

Det verkar dock att de senaste ljudupptagningar som har kommit fram kommer att sätta stop för hans politiska karriär även om jag, kanske naivt, aldrig har trott på amerikanerna skulle välja honom till President då han verkar inte besitta de egenskaper som en President borde ha.

När jag läste nyheterna imorse kom jag åt en  klipp som har spridit sig på nätet genom miljontals delningar på facebook.

Man kan knappast anklaga Sir Robert De Niro för att inte vara rak och tydlig i sitt budskap för dessa ord lämnar nog inte något utrymme för  missuppfattningar eller misstolkningar.

Lyssna HÄR på vad Sir Robert De Niro säger angående Donald Trump …screen-shot-2016-10-08-at-1-34-36-pm-1

När nu även politiker inom hans egna parti tar avstånd från honom och när nu vissa amerikanska tidningar som aldrig tidigare historiskt har uttalat sig under ett presidentval uppmanar sina läsare att inte rösta på Trump så tror jag att USA kommer i november att få sin första kvinnliga President.

Nu är det dags att sova här hemma så skall jag sätta mig en stund tidigt imorgon bitti för att titta på debattens sammanfattning och kommentarer kring den.

Bild från Aftonbladet.se

usa

Låt oss hoppas på att Hillary vinner och att USA får sin första kvinnliga President, inte för att hon är kvinna men för att mellan dessa 2 så är hon den som är mest lämplig till detta viktiga ämbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *